Korona Kielce (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 23 paź 2005, 19:04

kibic_korony pisze:Nie prosze cie nie zalamuj mnie, nie mow, ze Wisla grala "fer"
Nie mówię, napisałem, ze Gołoś zaczął za późno kosić z trawą zawodników żółto-czerwonej kieleckiej.
kibic_korony pisze:Nie wiem dlaczego mowisz o III ligowym poziomie,
Ponieważ kultura gry pozostawiała wiele do życzenia. Wybicie piłki zamiast w aut, to w twarz Paulisty i dwa dośrodkowania Dudki na twarz nie nalezały do kanonów gry fair play.

To tyle lekcji czytania ze zrozumieniem.
kibic_korony pisze:a sedzia mylil sie w obie strony.
W czasie kiedy pisałeś swojego posta byłyby już trzy spalone. I aut dla Korony.

kibic_korony pisze:A i zapomnialem wspomniec o bardzo "kulturalnym" dopingu wzgledem mojej druzyny i supersnajpera Piechny. Naprawde nie wypada na tym poziomie
Inny gniazdowy, piknikowa pora. Stadion nie jest wyjątkiem i tutaj też jest działa psychologia tłumu. W tym miejscu chciałbym się rozgrzeszyć :).
kibic_korony pisze:Nie powiedzialem, ze byla lepsza zagrala bardzo dobry mecz i w niczym nie ustepowala mistrzowi Polski, pokazala charakter i za to ja cenie.
Przedstawiłeś wersję meczu, w którym bramki stracone były wynikiem przypadkowych błędów, a remis zasługą całej drużyny, która wykorzystała przewagę i opanowała srodek pola. Niestety jest to błedna wersja i nie widze sensu zasłaniać się
kibic_korony pisze:zobacz kto oddal wiecej strzalow
tylko należy zastanowić się nad faktycznym zagrożeniem pod bramkami, ilością składnych akcji.

Wróć do „Polska”