F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Bienias » 01 cze 2019, 19:50

jesli chodzi o mnie to mowie szczsrze, nie ma drugiego takiego faceta jak waldos z BO, gosc chyba nigdy sie nie pomylil w ocenie pilkarza. i to mowie na podstawie nie roku czy dwoch ale 20 lat. on jak powie: gosc jest zajebisty to jest. jak jest slaby to jest. nie pamietam zadnej wtopy z jego strony. po wielu porazkach kiedys myslalem ze go pokonam, jak przychodzIl ibra.ja, zafascynowany, on mowi: [h**] prawda, ibra to dziad. no i mial racje ibra do dziad. kazdy transfer ocenia wrecz perfekcyjnuie. zaczynajac od savioli kionczac na lenglecie.
szkoda tylko, że na politykach się tak dobre nie zna ;) Co do strony sportowej to nie czytam od kilku lat BO, ale tyle co go poznałem to wiedzę ma. Gdyby jednak tak było jak mówisz to od dawien dawna by pracował w Siarce ku chwale Tbg ;)

Biorąc pod uwagę wysyp plotek i ploteczek oraz fakt że jeszcze miesiąc do otwarcia okienka transferowego to pozostaje nam uzbroić się w cierpliwość. Z prasy można wywnioskować, że czeka nas rewolucja, ale patrząc na ruchy Prezydenta to raczej czeka nas stagnacja. Nie wierzę żeby Erneścik i Bartek mieli jaja odświeżyć pierwszy skład na kluczowych pozycjach.

Wróć do „Hiszpania”