Finał LM 2019: Liverpool FC - Tottenham Hotspur FC

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1675

Finał LM 2019: Liverpool FC - Tottenham Hotspur FC

Post autor: masacra » 02 cze 2019, 19:47

:D
Ox podobno jest jednym z tych, którzy robia dobra atmosfere w szatni i chocby za to nalezy mu sie ten medal. :ozob:
Zresztą goscia uwielbiam. I tak jak nie lubiłem nigdy tego pierdololo o kontuzjowanych piłkarzach, ze ich powrot bedzie jak nowy transfer (za duzo razy to słyszałem w swoim zyciu i za duzo razy sie okazywało gówno prawdą), tak mam szczera nadzieje, ze w przypadku Oxlade'a tak bedzie. Pamietam jak grał przed kontuzja i to moze byc niesamowita wartosc dodana do drugiej lini Liverpoolu o ile uda mu sie wrocic do formy. Zreszta podobne nadzieje wiąze z Naby Keita. Jego pierwszy sezon był mocno rozczarowujący, bo po za paroma przebłyskami nic nie pokazał a jescze w miedzyczasie sie duzo leczył. Ale gołym okiem widac, ze chlopak ma nieprzecietne umiejetnosci i jak sie troche otrzepie w Anglii (przedewszytskim nauczy jezyka w stopniu komunikatywnym, bo to z tym wciaz ma najwieksze problemy), to moze byc jak ten zasrany przysłowiowy nowy transfer w przyszłym sezonie.

Zresztą Wieli Poch tu ma racje. Na sukces pracuje cała druzyna, nie tylko tych 14-15 co najwiecej grają.

O dodatkowych bonusach ic nie słyszałem ale nie wykluczem ze to moze byc prawda. Z tym, ze jest to pewnie czesc tych 35 mln o których mówiło sie w momencie transferu. Przynajmniej tak mi sie wydaje.

A tak po za tym to sobie mysle, ze to raczej Arsenal powinien dopłacic Liverpoolowi za zwycistwo nad Tottnehamem w finale Ligi Misiow, a nie odwrotnie :smoke:

Wróć do „Puchary Europejskie”