Korona Kielce (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 23 paź 2005, 22:45

cloner pisze:Widzów 11 000.
- to tez niezly wynik jak na polskie warunki
Jak na 14:30
cloner pisze:ciekawe jak gral ex-Legionista Załuska
Bardzo niepewnie. Raz próbował przyjąć piłkę z takim skutkiem, że wyszła na róg. Ale w drugiej połoie uratował Koronę chyba dwa razy.
cloner pisze: po 5. - Korona te mecze, ktore przegrala w lidze powinna zremisowac, a te co zremisowala powinna wygrac, taka prawda, to jest naprawde mocny zespol
Fachowa opinia, ale niestety nie mieli trzech akcji, po której powinna być bramka. Wislacy musialeliby strzelić samobója, ale nie martw się, następna teoria może będzie blizsza prawdy.
cloner pisze:po 4. - Legia juz traci tylko 2pkt do Wisly
Jak rok, dwa lata temu. "Jesteśmy pełni nadziei, bo tracimy tylko x punktów.
kibic_korony pisze:Hermes mijal zawodnikow Wisly jak chcial.
No...
Nie dość, że z kolegą opanował środek pola, to jeszcze mijał Wiślaków jak tyczki... Czekam na kolejny upgrade.
kibic_korony pisze:a nie widziales jak ladnie kielecka druzyna wymieniala podania,
Niespecjalnie. Jak już mówiłem, wciąż niektórzy są przyzwyczajeni do drugiej ligi.

kibic_korony pisze:Nalezy sie troche szacunku i nie moge uslyszec od ciebie slow chociazby: "tak Korona dzisiaj zagrala dobry mecz i zaslugiwala na 1pkt. A ty caly czas piszesz jacy byli chamscy i jak to sedzia fatalnie prowadzil zawody,
Piszę o obustronnym chamstwie, a Ty z uporem maniaka wmawiasz mi, że uwziąłem się na Koronę. Nie muszę pisać zbędnych banialuk, by pokazywać szacunek. Ale skoro Tobie to zrobi dobrze: Korona zagrała dobry mecz, panicze, którym nie chciało się biegać, podarowali jej jeden punkt.
kibic_korony pisze:Coraz bardziej cie doceniam, potrafisz w obiektywny sposob ocenic zespol i potwierdzasz to stosownymi argumentami(nie to co piwus jak sie uparl to swojego zdania nie zmieni)
Czuję się nikim ;(.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2005, 22:54 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”