Jak na 14:30cloner pisze:Widzów 11 000.
- to tez niezly wynik jak na polskie warunki
Bardzo niepewnie. Raz próbował przyjąć piłkę z takim skutkiem, że wyszła na róg. Ale w drugiej połoie uratował Koronę chyba dwa razy.cloner pisze:ciekawe jak gral ex-Legionista Załuska
Fachowa opinia, ale niestety nie mieli trzech akcji, po której powinna być bramka. Wislacy musialeliby strzelić samobója, ale nie martw się, następna teoria może będzie blizsza prawdy.cloner pisze: po 5. - Korona te mecze, ktore przegrala w lidze powinna zremisowac, a te co zremisowala powinna wygrac, taka prawda, to jest naprawde mocny zespol
Jak rok, dwa lata temu. "Jesteśmy pełni nadziei, bo tracimy tylko x punktów.cloner pisze:po 4. - Legia juz traci tylko 2pkt do Wisly
No...kibic_korony pisze:Hermes mijal zawodnikow Wisly jak chcial.
Nie dość, że z kolegą opanował środek pola, to jeszcze mijał Wiślaków jak tyczki... Czekam na kolejny upgrade.
Niespecjalnie. Jak już mówiłem, wciąż niektórzy są przyzwyczajeni do drugiej ligi.kibic_korony pisze:a nie widziales jak ladnie kielecka druzyna wymieniala podania,
Piszę o obustronnym chamstwie, a Ty z uporem maniaka wmawiasz mi, że uwziąłem się na Koronę. Nie muszę pisać zbędnych banialuk, by pokazywać szacunek. Ale skoro Tobie to zrobi dobrze: Korona zagrała dobry mecz, panicze, którym nie chciało się biegać, podarowali jej jeden punkt.kibic_korony pisze:Nalezy sie troche szacunku i nie moge uslyszec od ciebie slow chociazby: "tak Korona dzisiaj zagrala dobry mecz i zaslugiwala na 1pkt. A ty caly czas piszesz jacy byli chamscy i jak to sedzia fatalnie prowadzil zawody,
Czuję się nikimkibic_korony pisze:Coraz bardziej cie doceniam, potrafisz w obiektywny sposob ocenic zespol i potwierdzasz to stosownymi argumentami(nie to co piwus jak sie uparl to swojego zdania nie zmieni)