cloner pisze:spozniliscie sie o 30minut, i nie wiem co na to Zygo
Pewnie da nam zakaz stadionowy
W lidze+ Janas mówił ze powoła Kiełbase na mecz z EstoniąValverde pisze:Po Janasie to możemy się wszystkiego spodziewać Smile Też jestem za tym, aby go powołać, ale Janas ma różne " widzi mi się" i możliwe, że nie powoła Kiełbasy na Ekwador
piwus pisze:Na chamstwo trzeba odpowiedzieć tym samym, a nie jak Kuźba z porcelany, zdenerwowany w poprzednim meczu, że go chłopcy z Lubina łokciami dzgają. Więc popieram Gołosia i Brożka, pokazali, że zachowanie Korony nie zostanie bez konsekwencji.
A faul Brożka ?? czerwona kartka odrazu powinna być . Mecz był bardzo nerwowy i obu stroną puszczały nerwy .
Do kibica Korony wkońcu jesteśmy zgodą Cracovi . A pomyśl co będzie jak do Kielc przyjedzie Wisła/Legia/ Lech lub Pogoń . Nowy stadion komplet 15500 widzów ehh to będą piękne meczepiwus pisze:kibic_korony napisał:
A i zapomnialem wspomniec o bardzo "kulturalnym" dopingu wzgledem mojej druzyny i supersnajpera Piechny. Naprawde nie wypada na tym poziomie
Inny gniazdowy, piknikowa pora. Stadion nie jest wyjątkiem i tutaj też jest działa psychologia tłumu. W tym miejscu chciałbym się rozgrzeszyć Smile.
P.S i tak każdy to POWIE CRACOVIA rządzi w Krakowie .