Messi vs Cristiano Ronaldo

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2342

Messi vs Cristiano Ronaldo

Post autor: moody » 16 cze 2019, 21:45

nawet mnie nie denerwuj takimi tekstami. ktos wrzuca jakies glupoty o laskach, ale odpowiedziec na to juz nie mozna, bo to odchodzenie od tematu :rydzyk:

juz raz wczesniej cytowalem cie bezposrednio, zebys uzyl w koncu jakichs kontrargumentow na moje "wypociny", kiedy ja uzywam konkretnych danych - porownalem ich kadry (wg ozoba porownywalne - niestety nie byl w stanie odniesc sie posta, gdzie mu na to odpowiedzialem), wyniki ich reprezentacji na turniejach (4 finaly messiego w tym mundial [w sumie tak sobie teraz pomyslalem, ze 5, bo przeciez wygral jeszcze olimpiade z asysta przy zwycieskiej bramce] vs 3 finaly ronaldo w tym jeden wygrany w ktorym praktycznie nie gral, z drabinka na poziomie grupy eliminacyjnej, drugi towarzyski, trzeci przejebany do 0 jak te argentynczykow), indywidualne wystepy w finalach (tutaj miala sie objawiac przewaga portugalczyka, niestety po zderzeniu farmazonow z faktami okazalo sie, ze ma w tych finalach 0 goli i 0 asyst, wiec zaczela sie gadka o tym, ze za to motywowal w [ch**]), zachowania w niekorzystnych momentach (11 czerwonych kartek, fochy na partnerow etc. etc.)

nie doczekalem sie niczego merytorycznego. w odpowiedzi otrzymuje pismo obrazkowe od ozoba, zarzuty o brak ciagniecia druzyny bo koniec koncow nie ma tytulow od goscia ktory uwaza ze najwiekszy wplyw na druzyne w historii mial cruyff (ktory z reprezentacja wygral dokladnie...nic :rotfl: ) i wrzuty o obracaniu lasek od jeszcze kogos innego

Wróć do „Piłka nożna na świecie”