Korona Kielce (zbiorczy)

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: kibic_korony » 24 paź 2005, 23:24

piwus pisze: Drastyczna różnica. Prawdziwi królowie, których noty o 1 i o 2 punkty różnią się od konkurentów. Przytłaczająca przewaga .
Hermes - 7, a Golos - 4, a to glownie rozchodzilo nam sie o Hermesa, chyba znacznie przewyzszyl kadrowicza :D
piwus pisze: Mogę mieć inne zdanie niż nieomylny PS. Ale chyba już 5 czy 6 raz zarzucasz mi błąd. Tylko, że moje 'błedy' wynikają z Twojej nieumiejętności czytania. Napisałem, że pod wzgledem boiskowego chastwa i poziomu sedziowania .
Mozna i sobie tak wmawiac, jesli nie ma sie odpowiednich argumentow, a ja na twoje argumenty odpowiadam kontrargumentami i chyba tak mozna w nieskonczonosc :D Aaaaaaaa i jeszcze jedna sprawa na atrakcyjnosc meczu sklada sie wszystko poczawszy od ilosci brutalnych fauli, jak to powiedziales dosrodkowan w twarz zawodnikow, az po poziom sedziowania.
piwus pisze: Czemu nie wpuszczacie kibiców na budowany stadion?
:shock: Idz pan z takim żartem.

P.S: A jakbys chcial pozwiedzas stadionik, to zawsze mozna sie jakos dogadac z tymi szpecami co go to oni wybudowali. I obiecuje ci, ze jak stadion zostanie oddany do uzytku to napewno nie zabraknie na nim miejsca dla kibicow gosci :evil:

Wróć do „Polska”