Nie to co ta brzydka Wisła, której zachciało się budować zaplecze. Parafrazując: I obiecuję Ci, że jak zapleczę będzie zrobione, a przez pleksi nie będzie się dało przeskoczyć bez rozbiegu, zostanie rozciagnięta siatka zabezpieczajaca przed latającymi przedmiotami, to będzie sprawny sektor gości. W oógle przepraszam, że zarząd pozwolił sobie na taką bezczelność jak budowa czegokolwiek, bo widzę, że Cię to uraziło do głębi. Swoją drogą, to w głównie w trosce o bezpieczeństwo przyjezdnych, ale to nie ważne. Wisła be.kibic_korony pisze:I obiecuje ci, ze jak stadion zostanie oddany do uzytku to napewno nie zabraknie na nim miejsca dla kibicow gosci
Ja nic sobie nie wmawiam. Tak napisałem stronę wcześniej i mozesz sprawdzić. Poza tym zdecyduj się, raz mówisz, że nie używam argumentów, drugim razem, że tak. Zarzucasz mi jakieś błędy, udowadniam Ci, ze nie rozumiesz czytanego przez siebie tekstu, mijają dwa posty, a Ty swoje: "Zrobileś błąd".kibic_korony pisze:Mozna i sobie tak wmawiac, jesli nie ma sie odpowiednich argumentow, a ja na twoje argumenty odpowiadam kontrargumentami i chyba tak mozna w nieskonczonoscNapisałem, że pod wzgledem boiskowego chastwa i poziomu sedziowania .
Mozliwe, ale ja nic nie pisałem o atrakcyjnosci meczu, powtarzam to już 4 raz. Tylko o chamstwie i sędziowaniu na poziomie 3 ligi. Nie o poziomie spotkania.kibic_korony pisze:atrakcyjnosc meczu sklada sie wszystko poczawszy od ilosci brutalnych fauli, jak to powiedziales dosrodkowan w twarz zawodnikow, az po poziom sedziowania.
Bez odbioru. Popraw czytanie ze zrozumiem, bo jakakolwiek dyskusja z tobą nie ma sensu.
[EDIT] Trochę za ostro