Korona Kielce (zbiorczy)

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: hubertd » 25 paź 2005, 6:57

Grzegorz Piechna dostanie powołanie do reprezentacji Polski na jeden z listopadowych meczów towarzyskich! – czytamy w „Gazecie Wyborczej”.

Taką deklarację złożył publicznie selekcjoner polskiej reprezentacji piłkarskiej Paweł Janas.

- Nie słyszałem słów trenera, więc nie chcę się do tego odnosić. Na pewno to byłoby coś szalenie miłego, przecież każdy marzy o grze w reprezentacji - powiedział Grzegorz Piechna.

Przez długi czas nieśmiałe głosy o sprawdzeniu Piechny w reprezentacji traktowane były z przymrużeniem oka. Zauważano, że bramki strzela drużynom, które nie należą do najlepszych w lidze.

Po niedzielnym meczu z Wisłą w Krakowie, gdzie "Kiełbasa" dwukrotnie okazał się lepszy od reprezentacyjnej obrony mistrzów Polski, szmer podziwu i niedowierzania przeszedł przez pół polskiej ligi. Po 11 kolejkach Piechna ma na koncie 12 bramek - tyle ile chciał strzelić w całych rozgrywkach.

janas wczoraj powiedzial ze sprawdzi piechne w meczu z estonia, wiec mamy kolejnego kadrowicza z korony :D

a tak odbiegajac od tematu:
kibic_korony pisze:Ja bardzo dobrze potrafie czytac ze zrozumieniem na probnej maturze mialem 5
nie mielismy jeszcze probnej matury ;), wiem bo chodze z toba do klasy :D
LOL
pzdr

Wróć do „Polska”