Wszystko o Pro Evolution Soccer

Awatar użytkownika
Bianconneri ( Ali )
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Bianconneri ( Ali ) » 25 paź 2005, 14:00

BartekTS pisze:triki są nowe Gameplay jest poprostu Wypasio a kto porownuje do Fify?? Pro bije Fife na leb na szyje!! bez porowania jest lepsze pro 5 sklady sa nawet nie w miare ale bardzo aktualne. Gra jest niesamowita jest mnóstwo stadionow markowy zwod ronaldinho jest i wykonuje go moze 6 7 graczy a mianowicie : Zizou, dinho, Zlatan, jeszcze tam kilku niepamietam napewno Cristiano Ronaldo jak zobacze to wam powiem. Niektórzy mnie rozborili niena tym forum mowiac ze Pro jest beznadziejne i fifa jest lepsza albo tym ze gra jest zwolniona. Oni chyba nigdy niegrali w Pro przeciez Fifa to jest Bajka bramke jest strzelic BANAŁ a w Pro 5 trzeba sie natrudzic! Powiem wam tak w Premiership Arsenal i Chelsea sprzedały Licencje reszte się niezgodziła:(. Ligue1 Nikt niesprzedał Bundesliga nikt SerieA wszyscy Eredivisie wszyscy La Liga Wszyscy, a z reszty świata tak:
-Celtic
-Rangers
-FC Copenhaga
-i jeszcze Kilka napisze wam jak tylko będe gral

O ile dobrze pamietam tylko Japonia i Korea sprzedaly Licencje na kadre.

Czytalem na gamejeux ze juz sa prace na Winning Eleven 10 i będe stroje Reprezentacji oraz Cała Premiership i kilka drużyn z Ligue1 i bundesligi.

Oby to było Prawdą!!

Aha i jeszcze jedno dajcie znac jak wejdzie na PC to może zagramy przez Siec po jest bardzo rozbudowana możliwosc gry przez Neta:) :D
Moim zdaniam piszesz w wiekoszosci głupoty ale pewny nie jestem bo sam tej gry nie mam otóż Flip-Flapa wykonuje 4 zawodników a nie 7 wymieniłem ich wczesniej.Japonia i Korea nic nie mósiały sprzedawać bo gra powastała w JAponi i to chyba logiczne ze zasczytem było zeby ich kadry byłe w tej grze.
O reszte swiata to FC Porto , Rangers , Galatasaray, i ktoś jeszcze tylko nie pamietam ( napisałem wczesniej ) a nie jak ty podałes Celtic i nie zadna Kopenhaga :x

Wróć do „Hyde Park”