zgadzam sie z tym w zupelnosciluk1208 pisze:Po drugie nie wiem jak wy ale ja pracuje i musze płacic podatki wiec nie bardzo mi sie opłaca płacic ciągle 15% podatek bo straciłbym na tym.
Dokladnie koles zmienial co chwile zdanie, a najbardziej smiesza takie zmiany najbardziej fundamentalne np do religii!!! jak i rowniez do problemu aborcji, bodajze pod koniec lat 90 byl zwolennikiem aborcji a teraz co, widzi ze wiekszosc spoleczenstwa byla przeciw temu wiec jak przyszly wybory rowniez zmienil zdanieluk1208 pisze:Jeszcze bardziej rozsmieszyło mnie to ze tusk zył 26 lat na cywilnym slubie a tuz przed wyborami zdecydował sie na ślub koscielny??
chciał sie pokazac ze jest katolikiem??? jakos mu to nie wyszło!!
W jego hasłach programowych był bardzo nie zdecydowany i mieszał a ze było to az nadto widocznr to ludzie jednak mu nie zaufali, bo poco ufac człowiekowi który jest jak horagiewka na wietrze
Juz pal licho te drobne zmiany w jego wypowiedziach (bo wiadomo kto tylko nie zmienia zdania) ale tak fundamentalne zdanie czy stosunek do kosciala czy aborcji - tego sie nie zmienia ot tak sobie - wiec widze ze to Tusk jest populista
dokladnie chociaz troche sie boje ze Kaczynski przesadzi jezeli chodzi o kary i prawo np. jezeli jakiegos licealiste zlapia z "zielonym" oczywiscie na wlasne potrzeby to boje sie ze jeszcze wieksza kara bedzie niz dotychczas - i taki gosc juz ma troche w zyciu przerabaneTomachos pisze:Jasne, lepszy byłby prezydent bez wyrazu, "bez twarzy". Wybór Tuska to chowanie głowy w piasek i mówienie sobie "jakoś to będzie" . Kaczka dlatego wygrał z Kaczorem bo miał własne zdanie, własne koncepcje, racja nie zawsze słuszne ale swoje!! Widać po Kaczynskiem, że ma jakis pomysł na rządzenie i na zmiany - tak bardzo przecież potrzebne!! Tusk wyglądał w kampanii jak zbiór właściwych teorii lecz bez konkretnych planów!! Ludzie głosujący na Tuska to część społeczeństwa która się boi, i CO BARDZO WAŻNE: WYBORCY DONALDA UWAŻAJĄ SIĘ ZA INTELEKTUALISTÓW, LUDZI PROEUROPEJSKICH I JEDYNĄ NADZIEJĄ DLA KRAJU - BO FAJNIE JEST BYĆ FAJNYM I NOWOCZESNYM POPULARNYM ITD!!!
Po przegranych wyborach swojego faworyta, tworza grupę "ostatnich spartan" czuja sie skrzywdzeni i oszukani bez nadzieji na przyszłość - żal mi was!!
Nie wiem czy ogladaliscie magazyn Orange ekstraklasa, Zygo udostepnil im nagranie gdzie takie male 13-15 latki pala ziolo, zadziwilo mnie to ze pokazali twarze!!! ale to tak na marginesie