Primera Division (zbiorczy)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post autor: kaczy » 25 paź 2005, 15:50

luk1208 pisze:widze ze jednka kilka osób podało swoje 11 kolejki i moze by ktos zliczył głosy?? bo jutro juz nastepna kolejka wiec pewnie dzisiaj pasuje zacząc pisac o jutrzejszej kolejce

Ej spokojnie :P jeszcze troche czasu , i myśle że zakonczyć glosowanie kolejki trzeba by bylo wtedy kiedy zaczyna sie pierwszy mecz następnej . A na zliczenie bedzie jeszvze czas :P

Ja od siebie dodam że może zamiast tej 11 kolejki to można zrobić jakąś 5 najlepszych graczy w kolejce . Nie ma przeciez takiego czegoś jak ktoś wcześniej wspominal ze sa obszerne skroty , tak jak w Lidze mistrzow i nie wiadomo dokladnie jak ktos gral skoro saz skrocone skroty na eurosporcie .
Nie wiem , ale mozecie to rozwazyć , bo chyba każfdy nie bedzie podawal 11 jak to trudno ocenic , i gdybyśmy mieli te 5 oceniać to by wiecej osob bylo zorientowane i wiecie...

A teraz to moje typy :twisted:

bramka kolejki

Diego Forlan w Meczu z Mallorca . Ładna akcja , pilka po lasdnym lobie odbila sie od slupka , potem jeszcze ktos dobijal i w lekkim zamieszaniu Diego wbil pilkle

Druzyna kolejki

Zdecydowanie Getafe , za zwycięstwo z Saragossą . Malo kto tak jednoznacznie stawial na nich , ale ci ioch rozbilli :twisted:
Można by bylo tez zaliczyc Malage . Ale ja sie tego raczej spodziewalem że bedzie ze 2-3 , a tu az 5 .

Ale moj typ to GETAFE

11 kolejki

No wiecie :? jak juz wspominalem nie mam nawet tej 11 . Ale podsam tych ktorych zapamiętalem :twisted:

Riquelme
Guiza (Getafe)
Messi
Canizares
Sergio Ramos
Raul Gonzales

Dobra panowie , wiec następną kolejke nie bede podawal tak na szybko tylko dopiero po tym jak zobacze magazyn PD na Canalu + .
Wiec wiesz smithu , :P
Zamknij kolejke dpoiero wtedy kiedy zaczyna sie 1 mecz wczesniejszej :roll:

Wróć do „Hiszpania”