Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6307
Kibicuję: 4rsenal

Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: sickstick » 12 lip 2019, 19:27

Jak już jesteśmy przy bucie transferowej oraz Icardim, to pozwolę sobie przypomnieć mój komentarz w tym temacie sprzed 11 miesięcy:
sickstick pisze:
31 sie 2018, 16:41
Chce widzieć komentarze kibiców Interu, gdyby w następnym okienku siekło newsem >>Real chce Icardiego, oferuje 40mln<<. Czy taki Babel pisałby "Perez jest świetny, kupić takiego gracza za 40mln to najstersztyk, a próbować to przecież nie wstyd" czy raczej ton jego komentarzy byłby mniej więcej w stylu "Wara złodzieju, bulicie 200mln w gotówce ale odpieprzyć się od naszego kapitana". Ciekawe, ale nie wiem czemu wydaje mi się że to drugie :think:
Ja to pisałem hipotetycznie, nie spodziewałem się że za rok faktycznie ktoś to zrobi - dogada się z Icardim za plecami i zaoferuje 40mln. Jak widać miałem też rację co to reakcji kibiców Interu: nikt nie pisze że Juve zrobiło majstersztyk i należy się im za to szacunek, jest natomiast oburzenie i wyzywanie Ikara od psów.

Karma panowie, karma. Rok temu było otwieranie szapanów jak to się udało Pereza wyruchać. Ostatecznie się nie udało, a rok później Juve wyruchało was tak samo - tyle że on zrobili to na serio.

Wróć do „Włochy”