Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Babel » 12 lip 2019, 19:36

Jakbyś zechciał zauważyć napłodziłem też całkiem pojemne posty w których argumentowałem dlaczego to jest najtrudniejszy deal dla Marotty and company i dlaczego może nie wypalić. Ty za to wszedłeś do tematu z buta razem z drzwiami, omal mianowałeś się asystentem Woodwarda i pracownikiem miesiąca działu finansowego United i stwierdziłeś autorytatywnie że dealu nie będzie. OK, jak nie będzie to nie będzie. Life goes on. Jednakowoż United zasiadło do stołu z Interem i pewnie wysłucha kolejnych ofert. Twojego zdania na ten temat nawet nie przeczyta.

Sytuacja Perisicia była o tyle odmienna, że Spalletti wziął Perisicia na bok, przekonał go do bycia liderem projektu i za chwile razem z klubem parafował nową umowę z całkiem przyzwoitą podwyżką. Później po mistrzostwach świata liczono że będzie grał na tym samym poziomie, a sam zawodnik nie naciskał na transfer. Nacisnął w styczniu po bardzo słabej jesieni i sam zrozumiał, że z taką formą to dużo ofert mieć nie będzie. Teraz Conte zdjął go z listy transferowej, a sam Ivan wyraża optymizm w kwestii nowej roli u nowego szkoleniowca. Jak się to ma do obecnej sytuacji Lukaku? Nie mam pojęcia, ale pewnie napiszesz coś o tym że United stać, jak działa rynek i tak dalej i tym podobne.

Zobaczymy ile szóstych miejsc z rzędu w PL będzie jeszcze Was stać płacić takiego tygodniówki. To nawet byłaby dobra lekcja.

Post z cyklu w oczekiwaniu na oficjalne ogłoszenie Barelli :wink:

EDIT:

sickstick masz prawdopodobnie bardzo małe pojęcie o mnie, a zgłaszasz jakieś pretensje odnośnie tego co bym napisał gdyby. Trochę to słabe. Jednakowoż specjalnie trochę Ci naświetle, że przenigdy nie pisałem o 200 milionach, a jedynie o aktywowaniu klauzuli 120 milionów euro jaką miał Mauro i każdy chętny mógłby ją wpłacić, nigdy nie wyzywałem nikogo od psów itp. Jakbyś pociągnął wątek tych swoich wyobrażeń na temat co myślę lub co myślą kibice Interu, to zauważyłbyś, że gdyby Lukaku czy np. za co byłem wyśmiewany rok temu czyli Modrić, zachowywali się w sposób podobny do byłego kapitana Interu, to prawdopodobnie ich ceny byłyby zbijane w zastraszającym tempie i pewnie wielkość i potęga ekonomiczna United czy Realu nie miałby większego znaczenia. Także nic nie wiem o tym jakoby Icardi był piłkarzem Juventusu. A wtręty o grupowym ruchaniu to raczej oficjalnie, nawet jeśli ktoś preferuje, na forum piłkarskim się nie przyzna.

Wróć do „Włochy”