Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Salas11 » 13 lip 2019, 11:56

cloner pisze:
13 lip 2019, 11:36
I Inter też przecież może czekać do ostatniego dnia okienka ze sprzedażą Maurito
Dokładnie i mam nadzieję że tak się stanie. Zarzuciłem przykładem PSG kupującego Lukaku, ale może i po Icardiego by się zgłosili? Leonardo lubi buszować w Serie A. Niejedną gwiazdę z niej wyrwał. Tu ma zresztą taniej niż gdyby szukał w Anglii, Hiszpanii czy nawet Bundeslidze. Tekstu typu Icardi chce tylko Juventusu nie kupuję. Nie wierzę że zapałał nagle miłością do SD, tu musi chodzić o pieniądze a dokładniej o prowizję jaką przytuli Wanda za transfer. Jeśli PSG złożyłoby korzystniejszą ofertę to jestem pewien że by ją rozważyli i nawet dzieci zakazem wyjazdu poza Włochy nie byłyby (o ile w ogóle są) przeszkodą. Mauro poleciałby do Paryża a Wanda pracowała nad jakimś porozumieniem z Lopezem. Zaznaczam że to tylko hipoteza bo zaraz wleci ozob i napisze że myślę życzeniowo. Choć w sumie tak jest. Do Turynu za te podjudzanie i mieszanie w naszych interesach narażając klub na straty chętnie wysłałbym jedynie pozew z pozdrowieniami środkowym palcem. Niestety bez twardych dowodów nie ma w ogóle o czym gadać.

Wróć do „Włochy”