Macie jakieś zwierzątka w domu?

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2206
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Macie jakieś zwierzątka w domu?

Post autor: futbolowa » 21 lip 2019, 14:41

19B10 pisze:
20 lip 2019, 12:24
A to moja gwiazda:
Widać, że ma charakterek :D
Kesz pisze:
20 lip 2019, 13:36
To suczka, kundelek mieszaniec wzięty ze schroniska. Już za szczeniaka szczała wszędzie jak głupia, gdy pierwszy raz miała szczeniaki, to tak się przestraszyła, że je poraniła i urodziły się martwe. Wychodząc na spacer potrafi nastawić tyłek na środku ulicy i sryć, zerwać się ze smyczy. W domu gdy ktoś wychodzi bez niej, to na złość się załatwia i to często na rzeczy jakie są często używane, buty czy ostatnio obszczała mi hantle. Co więcej, momentami potrafi warczeć i nawet ugryźć domownika. Na ogół pies zachowuje się zwyczajnie, ale w pewnych sytuacjach, to po prostu wredota.
Obecnie już ma swoje lata, siwiutka się zrobiła, ale z wiekiem coraz wredniejsza i złośliwa. Raczej to nie kwestia stosunku do psa, bo każdy z uczuciem do niej podchodzi, po prostu ma wredny i złośliwy charakter. Potrafi być mściwa. Ostatnio myślałem nad wzięciem kota, który by jej zrobił z tyłka jesień średniowiecza.
Dobry klimat :D

A ktoś z Was sterylizował kiedyś sukę? Już kolejna osoba nam to doradza, słysząc o tym, jak zachowuje się Kontra (molestowanie psów i dzieci, hałaśliwość, agresja podczas naszego wychodzenia z domu). Zastanawiam się, czy to bezpieczne i czy rzeczywiście pomaga np. na dolegliwości układu rozrodczego.

Wróć do „Hyde Park”