AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 26 paź 2005, 0:51

Hunter on młodych zabiera by zwiedzali na koszt klubu :P

Widziałem teraz telewizyjna zapowiedz spotkań i skład mnie troche zdziwił ... mianowicie -

Dida - Lino, Stam, Simic ( :shock: ) Kaladze - Seedorf - Pirlo - Jankulovski - Kaka' - Gila Vieri.

Dario ? jeden mecz chyba może zagrać ? nie połamie sie ? :roll: Lino w pierszym ? może oby bo Cafu nie robot a Empoli bedzie zamkniete na 40 metrze przez 75 minut meczu :P Za Rino Clarence na lewej flance. I Kakha i Marek w pierszym składzie ? To mi nie pasuje sadz że zagra Gruzin bo ostatnio odpoczywał a z Marka Serginho. Chyba że Sergio w obronie a Marek w pomocy bo nie sadze by zagrał trzema zawodnikami który musza być gotowy na Juve (prawa strone) Zdziwiło mnie ze Rui Costa nie anonsowany. Vogel tez pewnie gotów. Ale Andrea musi grać bo ostatnio forma jego jest niska. Z razie czego Pippo w ławki bo nie sadze by zagrał wiecej niz 30 minut.

Już nie długo mecz z Juve (i PSV w LM) i ten dzisiejszy trzeba wygrać jak najmiejszym nakładem sił. Zwłaszcza tych graczy którzy maja grać wwekend. Nie na widze takich spoktań bo często własnie takie mecz powoduja umnie doła. Wolał bym grać dwa razy z Juve :P

Wróć do „Wracając Do Meritum”