AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 26 paź 2005, 10:23

Też jestem zdanie ze zatrzymać Tavano = nie ma Empoli. Oni jeszcze mają w składzie Nicole Pozziego :twisted: (jak mówi G. Miliko - gracza który jest nie zwykle oświatczony i od lat wziązany z klubem ze Empoli) A tak naprawde Pozzi = Rossoneri - przyszedł przed tym sezonem i ma 19 lat....

W sumie to Ancelotti ma zapewne mały dylemat na kogo postawić w defensywie. Dla mnie linia Stam - Billy jest najbardzie prawdopodobna. Simic to Simic - połamać sie chyba nie połamie ale środek obrony to kluczowa pozycja i wole nie drżeć o wynik do czasu gdy bedzie na boisku. Także chyba lepiej postawić na skałem Stam i Młodzieniaszka Billi'ego. Chyba że Jaap nie wyrobi na tem mecz bo uraz niby nie odczuwalny ale wiesz jak jest. Lepiej by było jak by ataki Empolinie rozbijali obrońcy a Andrea lub Johana. Ba najlepiej by wogóle nie atakowali gracze Empoli :lol: ale ich kontry na pewno beda grożne.

Ten mecz trzeba wygrać i nie ma gadania. Szybko strzelić i potem kontrolować a wynik sam sie "podwyższy". Nie licze na Vieriego bo nie można na niego liczyć (przynajmiej na razie). Chyba że nas zaskoczy. Ważne by Kaka' lub Rui Costa grali swoje i brali na siebie ciężar gry tym bardzie jak nie ma Andriya. Gila musi zagrać dobrze bo Pippo tylko czeka na to by grać jak najwiecej :) (A to akurat pozytyw)

Juve gra z Sampdoria i jak Samprodia zagra tak samo taktycznie jak rok temu bedzie cool. Ekipa Novellino bez Flacchiego ale z ... Borriello :!: :D Po cichu licze ze On i reszta Milanistów da popis gry. Bo i Kutuzow i Sami maja szanse na gre. Jak popatrzymy na spotkanie naszych rywali (Inter - Roma , Siena - Viola, Juve - Sampdoria) to każdy z nich może stracić pkt. Wersja max optymistyczna przewiduje wygrana Milanu i strate punktów fawortyów w tych trzech meczach. Ale to marzenie chyba że sie pomodlimy jak Chłopaczek wspomniał. :roll:

Najważniejsz zapisać 3 pkt. na swoim koncie i spokojnie prezygotowywać sie do meczy w weekend. Sandro zagra na 99%, Sheva zapewne też. Paolo odpocznie dzis po to by grac w tym klasyku.

FORZA GRANDE MILAN

Wróć do „Wracając Do Meritum”