Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 26 paź 2005, 14:52

DeViL DaM pisze:Carlos Queiroz(niewiem czy dobrze napisalem) wypowiedzial sie ostatnioze chelseajest najlepsza..... wedlug mnie czlowiek z kadry United a zwlaszcza pomocnikFergusona nie powinien tak mowic, niewyobrazamsobie jak to musi wplynac na morale zawodnikow!! jaszczerze mowiac nienawidze tego Querioza strasznie mnie irytuje Fergusonstrasznie jest od niego zalezny, comisie nie podoba :/
To jest normalka w Anglii. Takie wypowiedzi, które prowadzą przede wszystkim: Fergie, Mourinho i Wenger.
Z drugiej strony powiedz mi czy powiedział nieprawdę?
Michal_United pisze:Fletcher gra w szachy, dobre mecze przeplata tragicznymi. Musi ustabilizowac forme.
To chyba normalne u zawodnika w wieku 21 lat. Niedługo powinien zacząć grać na wysokim i równym poziomie. Reprezentacja i gra w pierwszym składzie United pomoże mu nabrać pewności siebie oraz umiejętności. Najważniejsze by skupił się na grze, a nie na co raz częstszym udzielaniu wywiadów.
Diamen23 pisze:
'Piotrek' pisze:
Diamen23 pisze: także za napastnikami i jako środkowy pomocnik
De Jong jest uniwersalnym zawodnikem, ale nie aż tak. Najczęściej gra na prawej obronie lub pomocy. Kiedy ty widziałeś ,żeby grał tuż za napastnikami
Ostatnio w lidzę holenderskiej tak gra
De Jong to raczej defensywny pomocnik, bądź też prawy obrońca. W Ajaxie od dłuższego czasu nie gra na tej drugiej pozycji, ze względu na wysoką formę Trabelsiego. Jako defensywny pomocnik gra również Maduro lub Galasek.

Nigel wcale nie pełni roli ofensywnego pomocnika w ostatnich meczach! Blind stawia na ustawienie 4-3-3, gdzie Galasek pełni rolę środkowego pomocnika (łącznik defensywy z ofensywą) natomiast De Jong i Sneijder grają na flankach.

Wróć do „Anglia”