To jest normalka w Anglii. Takie wypowiedzi, które prowadzą przede wszystkim: Fergie, Mourinho i Wenger.DeViL DaM pisze:Carlos Queiroz(niewiem czy dobrze napisalem) wypowiedzial sie ostatnioze chelseajest najlepsza..... wedlug mnie czlowiek z kadry United a zwlaszcza pomocnikFergusona nie powinien tak mowic, niewyobrazamsobie jak to musi wplynac na morale zawodnikow!! jaszczerze mowiac nienawidze tego Querioza strasznie mnie irytuje Fergusonstrasznie jest od niego zalezny, comisie nie podoba
Z drugiej strony powiedz mi czy powiedział nieprawdę?
To chyba normalne u zawodnika w wieku 21 lat. Niedługo powinien zacząć grać na wysokim i równym poziomie. Reprezentacja i gra w pierwszym składzie United pomoże mu nabrać pewności siebie oraz umiejętności. Najważniejsze by skupił się na grze, a nie na co raz częstszym udzielaniu wywiadów.Michal_United pisze:Fletcher gra w szachy, dobre mecze przeplata tragicznymi. Musi ustabilizowac forme.
De Jong to raczej defensywny pomocnik, bądź też prawy obrońca. W Ajaxie od dłuższego czasu nie gra na tej drugiej pozycji, ze względu na wysoką formę Trabelsiego. Jako defensywny pomocnik gra również Maduro lub Galasek.Diamen23 pisze:Ostatnio w lidzę holenderskiej tak gra'Piotrek' pisze:De Jong jest uniwersalnym zawodnikem, ale nie aż tak. Najczęściej gra na prawej obronie lub pomocy. Kiedy ty widziałeś ,żeby grał tuż za napastnikamiDiamen23 pisze: także za napastnikami i jako środkowy pomocnik
Nigel wcale nie pełni roli ofensywnego pomocnika w ostatnich meczach! Blind stawia na ustawienie 4-3-3, gdzie Galasek pełni rolę środkowego pomocnika (łącznik defensywy z ofensywą) natomiast De Jong i Sneijder grają na flankach.