to jest chyba oczyswiste gdyz Rosenborg regularnie wystepuje w fazie grupowej lm, wyjatkiem bedzie przyszly rok, poza tym norweska zrobila wielkie postepycloner pisze:domysl sie, ktora liga byla wyzej polska czy norweska
nie wiem czy az tak ta norweska jest lepsza od polski, ranking piokazuje ze tak ale jest czasem zludny, wyniki osiagane przez norweskie druzyny to przede wszytskim przez ciezkie warunki panujace na ich stadionachcloner pisze: wynikow osiaganych na arenach miedzynarodowych przez polskie, norweskie oraz gruzinskie druzyny mozna smialo wywnioskowac, ze liga polska jest slabsza od pozostalych
co do gruzinskiej to zacytuje siebie i mam nadzieje ze odniesiesz sie do ponizszego cytatu
czeher pisze:cloner tym mnie rozwaliles twierdzac ze gruzinska jest lepsza niz Polska liga, tylko zauwaz ze w tym samym roku Legia poradzila sobie z Lokomotivem Tbilisi a Wisla z WIT Tbilisi (wiec jak widac 2:1 dla polski w pojedynkach), a wg mnie to byl tylko "wyjatek powtierdzajcy regule" porazka Wisly z Dinamo
Podobnie mozna przyjac za przyklad mecz Chelsea z Evertonem - urwal im pkt a takie zespoly jak Arsenal Spurs Liverpol (w lidze) nie dali rady wiec mam rozumiec ze Everton jest lepszy od Arsenalu i reszty wymienionych obok???