Bzdura. No może, taka mała, bzdurka, bzdureczka.DeViL DaM pisze:Chelsea, Chelsea.... trudny klub i trudni kibice.... wiekszosc kibicow tego klubu nie kocha go, tylko kocha pieniazki Romka... taka prawda
Zawiść, zazdrość. To przemawia z Twojego posta i bije po oczach. Sa pieniądze, są gwiazdy, są sukcesy. Normalne.DeViL DaM pisze: ilu kibicow Chelsea bylo w polsce jeszcze ze trzy, czterysezony temu ?
Eee tam. Slogan zwykły.DeViL DaM pisze:szanowalem ten kluba za styl gry jaki prezentowali kiedys, kiedys, chen dawno dawno temu
Oczywiście macie rację, gdyby nie fakt, że Sheva, Eto'o i inni tacy mają na propozycja Chelsea delikatnie mówiąc nasrane. Byłoby zdeczka nudnie, gdyby wszystkie gwiazdy tam grały. Tak już całkiem na marginesie, to do tej pory The Blues nie sprowadzili piłkarza, pokroju tych, których w swoim czasie sprowadzał Real.DeViL DaM pisze: tera to nie wiem co myslec o tym klubie, tak jak Fieldemu(nie wiem jak odmienic Cie Fieldy, wiec sorka jak cos nie tak ) nie podoba mi sie ta ich bezszczelna polityka transferowa, zaden klub nie moze sprowadzic jakiegos dobrego zawodnika bo Chelsea podbija dwukrotnie cene i klapa
Wytrzyj pot z czoła. Spisałeś się! Teraz sie przypodobasz kibicom ManU, Arsenalu i Chelsea. To sie nazywa wyjście z klasą. Co sądzisz o kibicach, którzy są za Chelsea od przejęcia klubu przez majętnego gubernatora Czukotki?DeViL DaM pisze:POZDRO I SZACUNEK DLAKIBICOW CHELSEA KTORZY KIBICOWALI THE BLUES PRZED ERA ROMANA!!
I właśnie dlatego wybrał Chelsea, by już na starcie nieźle stracić spłacajac długi. Coś tu nie gra?Dombroś pisze:Romek myśli jedną katergorią-kasą...
Nie tyle nie idą na kasę, co nie idą na wizerunek Judasza i psa na pieniadzę.Dombroś pisze: Ale cieszy mnie to że w świecie futbolu są kluby i zawodnicy którzy nie idą na kasę.
Chelsea ma zarabiać, nie tracić.Dombroś pisze:Chodziło też oto że zawodnikom trzeba wstawiać wieelkie klauzule oferty minimalnej bo Rusek powoli jest gotów płacić każdą cenę....
Ta, Przebije, kupi, pieniądze, rusek, gwiazda, Chelsea, potęga, gówno, prawda.Dombroś pisze: Rusek i tak przbije jak trenerowi podpasuje zawodnik...
Yyy, Dombroś star.