Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: -=MiC=- » 26 paź 2005, 22:12

DeViL DaM pisze:Chelsea, Chelsea.... trudny klub i trudni kibice.... wiekszosc kibicow tego klubu nie kocha go, tylko kocha pieniazki Romka... taka prawda Laughing ilu kibicow Chelsea bylo w polsce jeszcze ze trzy, czterysezony temu ?

Trudny klub trudni kibice czyli co po przejsciach detoks albo cos :?: Czy Roman daje nam kase ze kochamy jego pieniazki. Jesli komus placi to napewno nie mi, a i tak kibucje The Blues od 9 lat (ale otym juz pisalem). Napewno 2-3 sezony temu bylo mniej kibicow bo Chelsea nie byla taki znanym klubem w Europie jak Real, MU, Barcelona, Juve, Milan itp. Nie odnosila zadnych wiekszych sukcesow wiec nie miala zbyt wielu fanow.
DeViL DaM pisze:nie podoba mi sie ta ich bezszczelna polityka transferowa, zaden klub nie moze sprowadzic jakiegos dobrego zawodnika bo Chelsea podbija dwukrotnie cene i klapa....

Jak by Chelsea sprowadzala wszystkich pilkarzy, o ktorych mowa podczas okienka transferowego to na Stamford Bridge zabraklo by miejsca dla tych kopaczy. Abramowicz nie sprowadzi nikogo kogo niechce Mourinho.

Dombroś pisze:Romek myśli jedną katergorią-kasą...
Rosjanin zmienił środowisko piłarskie o 360 stopni..Myśli że jak zawodnik i klub nie są za przejściem do Chelsea to odrazu idą bajeczne sumy..

Wypowiadal sie otym juz Niggaz :)

Dombroś pisze:Patrz na Essien..

Oprocz The Blues o Essiena sie prawie nikt nie staral. A cena byla dlatego tak wysoka bo kazda druzyna wie ze jesli Roman chce kogos kupic to wylozy prawie kazda kase. Lyon to wykorzystal i zawolal o odpowiednia sumke.
Maro juve pisze:Grało w niej wielu dorbych zawodników-wielki Gianfranco czy Jimmy Floyd Hasselbaink. Obecnie ma dużo kibiców, którzy niestety żadnego z tych zawodników, jakże znanych i zacnych, nie znają i to jest smutne.
Grali tez Di Mateo, Petit, Deschamp, Flo, Zenden, De Goey i jeszcze wielu wielu ale podczas ich gry klub nie zdobyl mistrzostwa Angli. Chociaz mial pare osiagniec w Europie :)
Maro juve pisze:Dzisiejdzy obraz Chelsea opiera sie głównie na pieniądzach, na płacy, Chelsea jednak nie jest taka jak Real(jeszcze), ponieważ kupiła zawodników nie przereklamowanych tylko z potencjałem.

Ciesze sie ze ktos to dostrzega :)

To chyba tyle :) Podoba mi sie co pisze Snipp bo chyba on ma najwieksze pojecie otym co sie dzieje w Chelsea i jak wygladal druzyna The Blues z przed kilku lat. Wiec cos o Abramowiczu i o nas kibicach :)

Edit
Dombroś pisze:Zależy w czyim przypadku Think . Abramowicz kupił Chelsea i "bawi" się piłką nożną.. On nie kupil klubu po to aby zarabiać tylko żeby się pobawić.
W przeciwieństwie do właściciela ManU..Snipp_ poatrz na Glazera ten właśnie kupił klub piłkarski aby dzięki niemu zarabiać, a Romek czytaj wyżej

Jak czytam cos takiego to mi rece opadaja. Wlasnie widac jak Glazer zarabia, niechce zadnych transferow, zwieksza cenny biletow, a pozatym przypomne Ci ze Glazer zaciagnol dlugi w bankach aby wykupic akcje MU. Widze ze Liga Angielska to nie twoja specjalizacja. Jak ja sie naczyms nieznam to sie nie wypowiadam. Moze boli Cie to ze Chelsea wygrala w tamtym roku z Barcelona w cwiercfinale.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2005, 22:16 przez -=MiC=-, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”