Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Tomachos » 27 paź 2005, 12:06

Rep Polski jest jak Wisła Kraków za mocna na europejskich przecietniaków za słaba na renomowane drużyny!!

Polska ma jedną z wyzszych średnich wieku w swiatowej piłce reprezentacyjnej, trzeba odmłodzić kadre bo potrzebna jest nowa krew!!

MŚ to turniej a turnieje rządzą sie swoimi prawami, nadrzedną rzecza powinien byc przemyślany i zrównoważony cykl przygotowawczy zarówno pod wzgledem fizycznym jak i taktycznym,

Jeżeli mamy coś wywalczyć i godnie się zaprezentować to naszą siłą przebicia mogą być determinacja i zaangażowanie - innego wyjścia nie widze bo kadrowicze ustepują umiejętnościami zawodnikom z drużyn z wyższej półki!!

Janas powinien testowac kogo sie da a o wyjeżdzie powinna decydowac w większości wypadków aktóalna forma!

Cantoro byłby mile widziany w kadzrze, co do Dąbrowskiego to nie mam do końca sprecyzowanego zdania - idziałem go w grze morze z 3 razy i niczym się nie wyróznił:/ aczkolwiek mamy deficyt zawodników na jego pozycji i może się okazać chłopak "lekiem na całe zło" - oby . Nawet jak nie, to rywalizacja i szeroka kadra jeszcze nikomu nie zaszkodziła!!

Szczególna uwagę trener musi zwrócic na "złapanie" zawodników na pozycje które w polskiej rep. sa ale nic sie na nich nie dzieje.
- boczni obrońcy (Baszczyński jeszcze jako - tako)
- ktoś na środek obrony
- lewy pomocnik
- napastnicy pasujący do systemu gry Ż-F których wejście na boisko nie zmienia założeń taktycznych

Jest potrzeba zrobienia czegoś z Grzesiem, jestem entuzjasta jego talentu ale Janas nie potrafi go tak ustawić żeby chłopak coś grał:/

Wróć do „Polska”