Co do samego meczu to zagramy bez Buffona i Zebiny więc nie jest aż tak źle, chociaż mogłoby być lepiej. Liczę na 3 pkt, ale jak będzie dowiemy się dopiero w weekend. Jeśli Abbiati wróci to powinien stanąć między słupkami chociaż Chimenti ostatnio pokazuje, że jest głodny gry (raz wybrany do 11-stki kolejki). Znając życie zagramy defensywnie i będziemy napierać z kontrataków, ale nie ważne jak bo w takim meczu liczy się wygrana. Mam nadzieje, że nie zagramy tak jak w meczu z Bayernem bo tym razem porażka będzie wyższa... Juve jest w formie i to widać tak więc jak to Snipp_ powiedział - 3 pkt są jak najbardziej realne tym bardziej, że nie możemy dopuścić do zbliżenia się Milanu. Pięć punktów przewagi to bezpieczna różnica, gorzej już jakby były dwa.
Powinniśmy zagrać składem Abbiati - Blasi, Thuram, Cannavaro, Zambrotta - Camoranesi, Emerson, Vieira*, Nedved - Trezeguet, Ibrahimovic
* jestem ciekaw czy Vieira zagra od początku. Jest po kontuzji i można się obawiać o jego zdrowie, gorzej jak Capello pomyśli tak jak ja i wpuści Giannichedde