Kosciół

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Mazurek » 27 paź 2005, 22:24

Jeszcze Kaczynski nie wprowadzil prawa zgodnie z ktorym za obraze papieza dostaje sie kare paru lat wiezienia wiec powiem to jeszcze raz: z mojego punktu widzenia papiez nie zrobil wcale tak duzo.On zrobil naprawde niewiele.W opinii teologow (szczegolnie tych wykletych przez kosciol jak Hans Knug) JP2 cofnal KrK do czasow sredniowiecza.Ale ja juz wczesniej pisalem co papiez zrobil zlego wiec nie bede sie powtarzal.
Zrobił zarówno coś dobrego jak i coś złego. I jak Smitu pisze popełnił wiele błędów, ale TO BYŁ TYLKO CZŁOWIEK !! Ma być nieomylny ?! Zarówno i Smitu jak i Chlopaczek - twierdzicie, że JPII nie zrobił wiele dobrego a na dodatek popełnił szereg błędów, to może wyjaśnicie mi dlaczego był tak kochany przez cały świat, co wyraziło się m.in. po tym jak go żegnano gdy umierał ? I nie mówie, tu tylko o katolikach, przecież cały świat uczestniczył duchowo w tym wydarzeniu...
Chyba jedynym na to racjonalnym wytłumaczeniem jest to, że 3/4 ludności świata się myli, a wy macie racje... GAB...

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”