AC Milan : Juve - klasyka

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ » 28 paź 2005, 15:52

*_For_zaza_Milan_* pisze:Nosz Kur...[de] prosze Was zejcie na ziemie
Ale na razie nie ma ku temu okazji. Sam widziałeś jakie zmiany zrobił w przerwie Capello. Dokładnie wiedział, że w drugiej połowie Juve nic nie zdziała z tak dysponowanym Bayernem, dlatego wpuścił Choćby Chielliniego. Udało się strzelić bramkę z czego się cieszę, ale fatalna postawa Juve wtym meczu spowodowana była raczej słabą dyspozycją środka pola, gdzie wszystko przegrywaliśmy. Emerson i GG się nie popisali, a postawę Ibry przemilczę...
Dlatego mecz ten uznam, za wypadek przy pracy, gdzie o wszystkim zaważyła słaba dyspozycja środka pola.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Co to jest Messina ? Lecce ?
A może Inter? I wspaniały mecz Starej Damy.
*_For_zaza_Milan_* pisze:O ludzie .... aha to 3 miesiące temu gdy Patricka nie było Juventus był beniaminkiem i nie liczył sie nigdzie ??
Nie, o to chodzi. Dokładnie wiesz jak wtedy grał Puma, a jak gra teraz. Poza tym forma Nedveda wtedy także byłą lepsza. Chodzi mi o to, ze Vieira w tym sezonie jest mózgiem Juventusu, a Emerson jedynie go uzupełnia i asekuruje środek pola w czasie gdy Francuz wybiega do przodu. Zresztą stał się nawet całkiem skuteczny :wink:.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Tym bardzie śmieć mi sie chce z fanów Juve którzy już Inter skreślili.
Cóż, prawda jest taka, że Mancini wiele już nie zmieni. Ale może Moratti - po pierwsze wywalić Roberto, po drugie kupić lewego obrońcę.
yyyy, co ja chciałem napisać? Aha. FORZA JUVE!

Wróć do „Włochy”