Być może trochę w tym racji, ale nadal uważam, że Pat wspaniale wpasował sie w grę Juve i stanowi kluczowy element układanki. Juventus dawno nie miał tak udanego zakupu. Coś jak zakpu Nedveda, który dał nam więcej niż od niego oczekiwano. Z tym że Vieira nie ma narzuconego poziomu, gdyż nie musiał nikogo zastępować. A Pavel miał być następca Zidana w Juve. Na moje oko zakup Pata to świetny interes i nie ujmując nic innym zawodnikom to on jest tym, od którego najwięcej się teraz wymaga.Juve ma innych piłkarzy a takie gadanie o mózgu z mercato przypmina mi Real i Robinho
Tak źle chyba nie jest. Występy Blasiego w pierwszej częśći sezonu to w głównej mierze czychanie na piszczele przeciwnik, Puma zaś kiedy trzeba potrafi rozegrać. Aczkolwiek to nie ten sam zawodnik co w zeszył sezonie.*_For_zaza_Milan_* pisze:Bo sam wiesz że tak jak Blasi był tłem dla Emersona w popszednim sezonie tak Emerson jest tłem dla Vieiry.
Nie przesadzajmy. Juve bez Vieiry, Buffona, Zebiny i bez Camora w drugiej części to trochę duża strata. Ale odpowiedziałem na Twój zarzut jakoby Juve wygrywało jedynie ze słabymi zespołami.*_For_zaza_Milan_* pisze:Snipp_ ale w tym meczu Inter zagrał tak samo jak Juventus z Bayernem Dla tego równie dobrze mozesz napisac ze ograliście słabo dysponowany Inter a przegraliście z będacym z gazie Bayernem.
Niekoniecznie teraz, od ręki. Myślę, że Morratti da Roberto szansę do zimy, by jeszcze spróbował coś poukładać. Myślę, że jesli nie przyjdą wyniki to w zimowym mercato życzenia wystawiał będzie kto inny. Trochę czasu na poznanie teamu mieć będzie, a i kogoś nowego kupić można. Ale wszystko jest kwestią postawy Interu w tej rundzie.*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba Inter własnie by zrobił najgożej zwalniając teraz Manciniego. Mało jest trenerów co potrafią przyjśc w trakcie sezonu i ustawić cały klub pod siebie. A jak znów nie trafia ? Ktoś wczoraj napisał zaufanie i cierpliwość ... Nic dodac.
EDIT. OMG Cyco skończ. Abbiati mimo, że Milanista gra całkiem nieźle