Bezpłatne pamiątki piłkarskie

Awatar użytkownika
Franek__
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Franek__ » 29 paź 2005, 15:44

karolix_FCI pisze:
Amikowiec pisze:
Franek__ pisze:Witam, witam. Wczoraj przesyłkę dostałem od Polonii Warszawa (sekcja koszykówki). Wysłali mi 2 bilety, duży kalendarz na 2005 rok (większy format od A4 :D ), program meczowy Polonia - Kotwica (październik 2005), informator klubowy oraz tych samych rozmiarów co kalendarz plakat informujący o spotkaniu z Kotwicą :D. W końcu polski klub odezwał się :-)

Dziś natomiast aż 3 paczki listonosz dostarczył od: Jastrzębskiego Węgla, FC Groningen oraz reprezentacji Holandii.

Jastrzębski przysłał mi (listem poleconym): 3 fotki Jastrzębie mistrz Polski 2004, gazetkę o Lidze Mistrzów, w której grał w ubiegłym sezonie (zdjęcia klubów, z którymi grało Jastrzębie w grupie, informacje dot. tych klubów), bilet z meczu Jastrzębski-Noliko Maaseik z Ligi Mistrzów (9.2.2005), oraz informator o Pucharze CEV (2002 rok) z 4 kartami drużyn (w tym Jastrzębie), które tam grały.
FC Groningen przysłało w liście list z podziękowaniami oraz 4 fotki drużyny.
Reprezentacja Holandii natomiast dostarczyła mi (priorytetem): długopis, zdjęcie kadry, fotkę Van Bastena z opisem jego kariery, karteczkę z podziękowaniami oraz proporczyk :-)
Możesz podać maila do Jastrzębski Węgiel bo nie moge znależć?
A ciężko wpisać ci w google Jastrzębski Węgiel :?: :?: j.augustyniak@ksjastrzebskiwegiel.pl - ja wysyłałem pod ten adres
najpierw wszedłem na www.pls.pl, tam był link do strony Jastrzębskiego Węgla, wszedłem do działu Kontakt i wyświetlił się mi adres ksborynia@ksborynia.pl i na ten wysyłałem :-)

Wróć do „Wracając Do Meritum”