serek posłuchaj teraz juz nie ma czasu zeby Mancini co chwila wyciagał wnioski teraz trzeba grac !! jak dla mnie to on musi odejsc bo wiecej nic nie zrobi bo poprostu zaden z niego taktyk Juve przegrał a my zamiast zmniejszyc strate o 3 pkt to gramy tak swietnie ze zmniejszamy o 1 PARODIA !! Mancini zrobił co mógł nadał druzynie charakter ale na wiecej go juz nie stac i dlatego musi odejsc ja juz mam dosc zycia ze moze w nastepnej kolejce (teraz to juz w najblizszym sezonie) ze bedzie lepiej a Mancini i tak powie swoje ze brakło szczescia albo przespali jakas czesc meczu reasumujac Mancini musi odejscserek408 pisze:Powtarza się sytuacja z zeszłego sezonu kiedy to fatalnie wystartowaliśmy
Teraz oczywiście najłatwiej zgonić wine na trenera , ale jeśli piłkarze nie będą mieli woli zwycięstwa to nawet Mourinho nie pomoże. Manciniemu trzeba dać czas do końca sezonu i ewentualnie wtedy zastanowić się co dalej ? Jedno jest pewne , musi stać się cud żeby Inter włączył się w walke o mistrza , ja w ten cud wierze.
Cesar na ławe bo z taka forma to sie na daje ale na boiska C klasy
Favalli na syberie