Gry...

Awatar użytkownika
Vol'jin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1126
Kibicuję: Ac Milan

Gry...

Post autor: Vol'jin » 19 paź 2019, 20:37

sickstick pisze:
19 paź 2019, 18:22
Postanowiłem przyczynić się do bojkotowania Blizzarda i zainstalowałem sobie wczoraj pirackiego Warcraft 3 Frozen Throne.
Z tą firmą od dłuższego czasu jest coś nie tak, jest fatalnie zarządzana. Ochota na powrót do Warcraft 3 naszła mnie równo rok temu, ale trafiłem w sieci na buńczucznego newsa że Blizzard na początku 2019 wypuści odnowioną wersję gry z poprawioną szatą graficzną. Pomyślałem sobie "no dobra, nie będę kupował starej wersji skoro za 2-3 miesiące wejdzie odświeżona". Minął rok, a odświeżonej ciągle nie ma... Więc się wkwiłem i ściągnąłem sobie pirata. Blizzard marketingowo leży.
You must purchase the Warcraft® III: Reforged Spoils of War Edition in order to obtain the Third War Card Back for Hearthstone®, the World of Warcraft® Meat Wagon mount, the legendary Heroes of the Storm™ heroes Jaina, Thrall, Anub’arak and Tyrande, a Diablo® III pet that will be available on or before December 31, 2019, and other yet to be revealed in-game items for StarCraft® II and StarCraft®: Remastered.
To jest z klienta/strony Bliizarda o grze. Imo gra się pojawi w grudniu, bo zaczynają wychodzić modele/wygląd do gry (https://www.wowhead.com/news=295730/war ... n-kaelthas tego jest więcej)

Na początku listopada będzie wiadomo więcej

Wróć do „Hyde Park”