Chłopak Amerykę odkryłeś! Brawo. Należy Ci się nagroda Nobla za badanie podłoża psychologicznego piłkarzy Manchesteru United. Komu chciałbyś podziękowaćsaviola pisze:Manchester w ostatnich meczach zaczął się kompromitować
Dokładnie tak jak Tysaviola pisze:Ciągłe porażki ze słabymi rywalami są już nudne...
Mi też szkoda Christiano. Jaki on biedny! Ale gorzej moim zdaniem jest z Cristiano Ronaldo, który jest kompletnie nie w formie. Jakby zapomniał o swej technice (była mało użytkowa, ale była). Teraz nie ma jej wcale. Nie widzę w jego grze również ambicji.saviola pisze:Szkoda mi tylko Christiano Ronaldo i jego sztuczek
Martwią mnie również wypowiedzi w tym temacie userów, którzy o Man United wiedzą tyle co o zeszłorocznym śniegu. Pozdro Havaii, asaviola i Dombroś.
Co do samego meczu i postawy piłkarzy United, to nie oglądałem. Nie mam sił nawet ściągnąć skrótu spotkania...
Nie chce mi się patrzeć na błędy defensywy i nieskuteczność w ataku bo to satje się żenujące i nudne. Niestety...
Natomiast Cristiano Ronaldo przedłużył kontrakt o następne 5 lat. Będzie zarabiał 55 tys. funtów tygodniowo. Coś mi się wydaję, że mu się ostatnio nie należy!