Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 30 paź 2005, 15:29

Chyba już każdy poruszył kwestię zmiany trenera. Dlatego ja nie będę się powtarzał.
saviola pisze:Manchester w ostatnich meczach zaczął się kompromitować
Chłopak Amerykę odkryłeś! Brawo. Należy Ci się nagroda Nobla za badanie podłoża psychologicznego piłkarzy Manchesteru United. Komu chciałbyś podziękować :?:
saviola pisze:Ciągłe porażki ze słabymi rywalami są już nudne...
Dokładnie tak jak Ty :!: A do tego niemądry, mało inteligentny oraz na każdym kroku kompromitujący się (podobnie jak United prawda?)
saviola pisze:Szkoda mi tylko Christiano Ronaldo i jego sztuczek
Mi też szkoda Christiano. Jaki on biedny! Ale gorzej moim zdaniem jest z Cristiano Ronaldo, który jest kompletnie nie w formie. Jakby zapomniał o swej technice (była mało użytkowa, ale była). Teraz nie ma jej wcale. Nie widzę w jego grze również ambicji.

Martwią mnie również wypowiedzi w tym temacie userów, którzy o Man United wiedzą tyle co o zeszłorocznym śniegu. Pozdro Havaii, asaviola i Dombroś.

Co do samego meczu i postawy piłkarzy United, to nie oglądałem. Nie mam sił nawet ściągnąć skrótu spotkania... :?
Nie chce mi się patrzeć na błędy defensywy i nieskuteczność w ataku bo to satje się żenujące i nudne. Niestety... :?

Natomiast Cristiano Ronaldo przedłużył kontrakt o następne 5 lat. Będzie zarabiał 55 tys. funtów tygodniowo. Coś mi się wydaję, że mu się ostatnio nie należy!

:cry:

Wróć do „Anglia”