Manchester United (zbiorczy)

radekutd

Post autor: radekutd » 30 paź 2005, 15:37

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ja nie widzę innego rozwiązania jak natychmiastowe wywalenie na zbity pysk plus dodatkowy kopniak kłejroza. Jeśli mamy zamiar jakoś zagrać z Chelsea to trzeba całkowicie zmienić taktyke i częsciowo ustawienie. Ja bym przetestował takowe ustawienie w środowym meczu z Lille:

van der Sar

Bardsley Brown Slivestre O'shea

A. Smith's

C.Ronaldo K.Richardson

P.J.Sung

RVN Roo

Myśle, że jest to najlepsza taktyka dla United, gdzie nie trzeba by było nawet nowych transferów, oczywiście pominąłem kontuzje Giggsa,Nevilla i Heinze. Każdy zawodnik mógłby w pełnie wykorzystać swój potencjał w przeciwieństwie do 4-3-3, w której nasze skrzydła i of pom.(Park) się marnują. Ferdinanda bym na 2 tyg z teamu wywalil na odpoczynek, a jak to nic nie da to won ruskich!!!

Wróć do „Anglia”