Kanały Sportowe

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 31 paź 2005, 0:15

No posiadanie Polsatu Sport jest niewątpliwe zaletą, interesujące wypowiedzi niektórych :lol:
A tak na marginesie - gdzie się podział magazyn 2 x 45 minut? Bo moim zdaniem był on fenomenalny.
A z słów krytyki - pan Borek i pan Kołtoń to ludzie znający się na fachu. Niemniej jednak faworyzowanie przez pierwszego - Realu jest zbytnio nie na miejscu i denerwuje to. Kołtoń to chłop z krwi i kości, ale lepiej niech pozostanie przy Przeglądzie Sportowym. Nie potrafi się wysłowić, bo zanudza nas tym swoim yyyyyy coś tam coś tam yyyyyyyy. Jakby miał zatwardzenie ( nie chcę ostrzeżenia :wink: ).
Co jeszcze mogę powiedzieć ... nie wiem czy was też, ale mnie doprowadza do białej gorączki i palpitacji oczu widok nieodżałowanego fenomena piłki polskiej, a mianowicie Kowalczyka. No chłop na szkwał, wiadomości za dużych nie ma, ale usiłuje coś skleić ( a szkołę to chyba podstawową skońćzył sądząc po wypowiedziach niektórych ).
No i te fatalne powtórki, nie tylko meczy nie mających znaczenia w Serie A, ale i meczy potwornie nudnych, przy których flaki zaczynają nam wędrować w górę, 0:0, czy 1:0, to jednak nie są zawody godne porządnego kanału sportowego. No cóż, każdy ideał ma czasem pryszcza :wink:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”