Manumef pisze:Następny pajac...radekutd pisze:Ja
Taaaak... Masz całkowitą rację. Po przeczytaniu poprzednich postów wywnioskowałeś wypowiedzi i napisałeś mądry post. Taki odkrywczy bardzo. Dam Ci radę: Idź do tematu Chelsea, tam czekają na takich jak Ty, z Twoim poziomem.Mikuś pisze:OJJ!!!Cos nie dobrego dzieje sie z Red Devils
Co mi brakuje w Cristiano to właśnie technika użytkowa. Jak jest w formie, potrafi czarować swą grą i dryblingiem, ale przeważnie do niczego nie prowadzą jego zwody i rulety. Można zrobić jeden trick mniej, ale doskonale podać do zawodnika stojącego na pozycji, która umożliwia mu oddanie strzału. A Ronaldo zawsze chce pokazać się z jak najlepszej strony i dryblingow jego jest masa. Gorzej gdy mu nie wychodzi. Wtedy już przez cały mecz próbuje bez skutku.
P.S. Niby Forlan ma przejść do Arsenalu.
Sam jesteś pajac!!! Co uważasz za nie takowe w mojej wypowiedzi. Może lepiej się przerzuć na to swoje Monaco, bo twoje podejście jest kompletnie nie zrozumiałem jako kibica Man United. Krytyjesz Crisa, a bez niego United obecnie nie istnieje, gdy wejdzie młody Portugalczyk od razu akcje stają się szybsze i groźniejsze. Lepiej się zastanów nad najgorszym ogniwie ManU od czasów Bartheza, twoim idolu - Fletcherze