AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 31 paź 2005, 16:18

janiofcb pisze:Zaza czyżbyś wygrał jakieś pięniążki u buka czy tak z czysto sportowych względów się cieszysz :>
A co Twoja piłkarska sznuta przepowiada na dzisiejszy mecz Barcy?

Mowa Janio :smoke: wczoraj buki 5 setek w plecy dzięki Mexesowi i Jorgensenowi.

Miały być pewki a były nerwówki do ostatniej sekundy - Mexes w 92 głową a wcześniej Chivu łokciem trafił Sasza :p w głowe (ale czerwień ? bzdura !) i woda na maxa. Jednak Sami mu pięknie zgrał akcja dwóch nowych obrońców w ekipie Romy. :wink:

Najgorsze było to że Viola tylko remis w 80 minucie i Ja zagotowany na maxa strzela Martin 2;1 i już cool Nie zabiroa im tego :!: a...a... a tu Domizzi strzela z wolnego w okno Doniemu na Olimpico w 90 minucie i 1:1 ... szok w trampkach :lol:

Barca ? stawiałem na Real :roll: bo mnie buki skusiłu :lol: mała był stawka na "Dume Kataloni" ale powiem szczerze nie wytypował bym 5:0 za chiny :wink:. Cenie Nihata więc sądziłem że coś ustrzeli :roll: Ale i tak Barca wygra. A tu nawet Tarzan brame walna także czapki w głów - 5:0 i nie ma Basków. Eto'o rozczarowany nie udało mu się :roll: to mu może jeszcze na dobre wyjśc :p Mina jego z ławki po bramkce Heni dużo mówiłe :wink:

Wróć do „Włochy”