musialem porownac, bo mnie niejaki Manumef do tego 'zmusil'Panie Cloner, nie jest to wszakże temat do porównywania ligi Albionu z Włochami, ale skoro pan już zaczął
we Wloszech gra sie naprawde bardzo ofektownie, i przy okazji efektywnieSkoro na Wyspach Brytyjskich gra się futbol ,,strikte" nudny, w którym to większość piłek zagrywanych jest w sposób zgoła banalny, jak pan nazwie obronę Częstochowy, jaką prezentuje 80 % zespołów rodem z kraju Romusa i Remulusa
a pamietasz moze tamten sezon
ja to rowniez rozumiem, ale Ty masz tak samo radykalne poglady jak ja, tylko, ze z drugiej stronyJa rozumiem, wszyscy mamy swoje poglądy, co innego nas podnieca a co innego pijemy. Ale tak rdykalne podejście, to między bajki trzeba włożyć.
oczywiscie, wiekszy sens ma czyjas subiektywna wypowiedzJa bym prosił nie podawać statystyk, bo to nie ma sensu
moge Cie zapewnic, ze SERIE A, jest rowniez efektowna co efektywnaPoza tym, nie chcę nic mówić, ale nas, fanów najbardziej interesuje nie tyle efektywność, co efektowność
no widzisz, i tu sie roznimy, tylko, ze Ty tego zrozumiec nie potrafiszJeżeli zaś włączę mecz podrzędnego Crystal Palace z Southamptonem, sam fakt oglądania zawodników na których się wychowałem i którzy tam kończą swe błyskotliwe ( bardziej, lub też mniej ) kariery przyciąga me czułe piłkarskie oko. Ot i cała filozofia.
a ja sie wychowalem na meczach Interu z Milanem
a mecze Crystal Palace z Southamptonem sa zazwyczaj nudne, i stoja na niskim poziomie pilkarskim
btw - mecz Southamptonu z Palace juz 2.listopada
ciekawe czy bedzie to ciekawy meczyk
Pozdrawiam Pana Loczka