Kanały Sportowe

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8645
Kontakt:

Post autor: cloner » 31 paź 2005, 18:00

Kolejny raz dziś mam wrażenie, że ktoś włamał się na konto Clonera No chyba, że kolega tu ma gorączkę.
Choć z drugiej strony ktoś tu już zasłynął z 'nieco' odmiennych poglądów
nikt sie nie wlamal na moje konto i nie mam goraczki
Błagam Cię, Cloner nie mów, że nasz rodzimy futbol jest choć trochę podobny do angielskiego. Toż to grzech niemiłosierny
jest podobny, bij i leć :!: nie mowie tutaj o Chelsea i Liverpoolu (tam widac reke trenerow z zagranicy)
Nawet w trakcie pojedynku ostatniej drużyny z trzecią od końca nie można się nudzić.

W przeciwieństwie do Serie A.
no mnie liga angielska nudzi, ja wole ogladac lige wloska :)
uwielbiam ta lige, pelna aktorstwa, przepychanek, grania na granicy spalonego :) na tym polega piekno futbolu :)
Najpierw któryś strzela bramkę, potem zabiera swoich dziewięciu kumpli, żeby sobie poszli z nim posiedzieć we własnym polu karnym.
hehe, ale sie teraz usmialem :lol:
a przypomnij sobie oraz innym uzytkownikom mecz Liverpool-Chelsea w LM ;) Liverpool "strzelil" gola, i pozniej przez 80minut bronili sie tylko, i to ma byc piekny futbol :?:
Dla mnie - miłośniczki szybkiej [Anglia] i technicznej [Hiszpania] - piłka włoska to antyfutbol i nigdy podejścia nie zmienię.
a dla mnie - dla milosnika pilki technicznej, ale pelnej sprytu, chamstwa boiskowego, oraz aktorstwa - pilka angielska to antyfubol :)
Już o 100% ciekawsze są pojedynki międzyklasowe u mnie w szkole
hehe, dokladnie :)
wola ogladac mecze u mnie w szkole, anizeli lige angielska :lol:

pozdrawiam

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”