The Championship (zbiorczy)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1509
Kibicuję: Inter Mediolan

The Championship (zbiorczy)

Post autor: coco » 05 lis 2019, 17:16

prezes Leeds obiecał transfery w styczniu, jeśli dotrzyma słowa to Leeds może się wreszcie uda osiągnąć upragniony cel. Leeds ma ciągle zbyt kruchą kadrę, obrona i atak jest do wzmocnienia na wczoraj. Bielsa uparcie trzyma się tego Bamforda, nawet mimo tego że zmienia go często już po 45 minutach i wprowadza tego młodego kozaka z Arsenalu. Brakuje mi tu takiego odważnego postawienia na młodego, bo piłkarsko jest 2 klasy wyżej niż drewniany Anglik. Problem polega na tym że Bielsa każde dużo centrować w pole karne i wzrost Bamforda jest kluczem, problem jest jednak bardziej złożony, bo gość zupełnie nie strzela bramek. Błędne koło powstaje, z dobrym napastnikiem Leeds byłoby liderem już dawno ze sporą przewagą. Posiłkuję się głównie skrótami, bo meczy w pełnym wymiarze widziałem tylko kilka, nigdzie nie ma linków, co jest nieporozumieniem. W tamtym roku Leeds oglądałem średnio co 2 tygodnie, w tym roku jak raz na miesiąc znajdę linki to jest dobrze ... :badziewie:

Wydawało się że po ubiegłorocznym sukcesie Norwich, i Sheffield, te najmocniejsze drużyny już opuściły Championship. wydawało się że to może być ten rok dla pawi, tymczasem WBA gra jak z nut, Preston to największa niespodzianka patrząc gdzie kotwiczyli w pozostałych sezonach, Swansea będzie groźna, ale nie upatrywałbym w nich faworyta do awansu.

Wróć do „Anglia”