Gry...

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: ossy » 01 lis 2005, 16:46

Ahhhhhh widze ktoś założyż topic o mojej ulubionej grze :lol: Tylko czy admini go zostawią :roll: Strategie?? Nie mam żadnej, po prostu wykonuje misje robiąc prawdziwą rzeźnię, dzięki czemu zdobywam doświadczenie i kolejne levele. Porady?? Radze właśnie na początku,szczególnie na pierwszym poziomie(normalny) zabijać dużo, nawet po kilka razy wracając żeby zdobyć levele i więcej magii bądz siły. Wg. mnie najlepiej gra się zabójczynią, druidem albo nekromantą. Nekramantą przeszłem już całą gre ale bez LOD. Druidem grałem troche i super się gra, ma on spoko magie(szczególnie przemiany). Teraz gram zabójczynią. Jestem w 3 mieście(Kurast) na piekle. Jest piekielnie trudno :lol: ale mam zbrojownie. Troche pomaga :D , albo nawet dużo 8) (skoro ma się zbroje 1556 obrony :shock: :twisted: ). Radze uważąć na Baala. Skurczybyk jak się mu troche ubierze ucieka tchórz. Ale nie to jest najgorsze, najgorsze są jego magie i to że przyzywa mnóstwo gości. Wysoka rada mefista to przy tym nic. Trza też uwazać na tych gości co pilnują góry. Są prze trudni, szczególnie na poziomie koszmar. No i oczywieście tytułowy Diablo. Nie jest on taki trudny, ale ma jedną piekielną magiee. Jak zieje tym ogniem. Jak szłem na niego nekromantą z ognisty golemem, to jak troche na golema dmuchnoł to ten uciekł :lol: . Radze też jak się ma jakiegoś gościa który dużo czaruje obrać w mocny Hełm, wytrzymałą zbroje, wytrzymałem nagolenniki i srebrne rękawice, dobre amulety i Kryształowy miecz( w przypadku zabójczyni pazurki :twisted: )
To narazie tyle.

Wróć do „Hyde Park”