A grasz na jakims patchu?ossy pisze:Ahhhhhh widze ktoś założyż topic o mojej ulubionej grzeTylko czy admini go zostawią
Strategie?? Nie mam żadnej, po prostu wykonuje misje robiąc prawdziwą rzeźnię, dzięki czemu zdobywam doświadczenie i kolejne levele. Porady?? Radze właśnie na początku,szczególnie na pierwszym poziomie(normalny) zabijać dużo, nawet po kilka razy wracając żeby zdobyć levele i więcej magii bądz siły. Wg. mnie najlepiej gra się zabójczynią, druidem albo nekromantą. Nekramantą przeszłem już całą gre ale bez LOD. Druidem grałem troche i super się gra, ma on spoko magie(szczególnie przemiany). Teraz gram zabójczynią. Jestem w 3 mieście(Kurast) na piekle. Jest piekielnie trudno
ale mam zbrojownie. Troche pomaga
, albo nawet dużo
(skoro ma się zbroje 1556 obrony
![]()
). Radze uważąć na Baala. Skurczybyk jak się mu troche ubierze ucieka tchórz. Ale nie to jest najgorsze, najgorsze są jego magie i to że przyzywa mnóstwo gości. Wysoka rada mefista to przy tym nic. Trza też uwazać na tych gości co pilnują góry. Są prze trudni, szczególnie na poziomie koszmar. No i oczywieście tytułowy Diablo. Nie jest on taki trudny, ale ma jedną piekielną magiee. Jak zieje tym ogniem. Jak szłem na niego nekromantą z ognisty golemem, to jak troche na golema dmuchnoł to ten uciekł
. Radze też jak się ma jakiegoś gościa który dużo czaruje obrać w mocny Hełm, wytrzymałą zbroje, wytrzymałem nagolenniki i srebrne rękawice, dobre amulety i Kryształowy miecz( w przypadku zabójczyni pazurki
)
To narazie tyle.
Najtrudniej jest zabić Duriela w Lut Gholein,Baal sie jeszcze dubluje i trzeba wiedziec który jest prawdziwy.Mefista jest raczej łatwo zabić.Diablo ma fajne czary.Andariel jest chyba najłatwiejsza .Chodziło mi ostrategie rozwoju tj. co najlepiej rozwinąć grając daną postacią np. nekrusem żelazną dziewice ,włócznie z kości (później duszka).druidem wilkołaka, u barbarzyńcy skoki i okrzyki itd.Najlepszy najemnik jest chyba w kurast,
ten co ma czary zimna