Zaskoczyło mnie pasowanie Ruuda kapitanem Czerwonych Diabłów w jutrzejszym spotkaniu z Lille. Choć na pewno Holender zasłużył sobie.radekutd pisze:Jutro w pojedynku Lille - Manchester United, kapitanem Czerwonych Diabłów będzie Ruud van Nistelrooy. Myślę, że można wnioskować, iż Rio Ferdinand zasiądzie na ławce rezerwowych. Czyżby szykowały się spore roszady w składzieSądzę, że być może zagramy taktyką 4-4-2.
Do jutrzejszego spotkania, które będziemy mogli obejrzeć na TVPCzerwone Diabły przystąpią bez kontuzjowanych: Garry'ego Neville'a, Gabriela Heinze, Roya Keane'a, Ole Gunnara Solkjaera, Quintona Fortune'a
i stojącego pod znakiem zapytania występu Luisa Saha. Za czerwoną kartke z ostatniego spotkania Champions League pauzować będzie Paul Scholes. Cieszy natomiast powrót po zawieszeniu za czerwoną kartkę w spotkaniu z Villareal, młodej gwiazdy United - Wayne'a Rooneya.
Co do rzekomego posadzenia na ławce Rio Ferdinanda, to nie sądzę, iż Fergie mógłby być do tego zdlony. amy problemy w obronie. Wrócił Brown, ale czy to nie za wcześnie by zagrał na pełnych obrotach? A wygrać musimy niewątpliwie. Bardsley, Brown, Silvestre, O'Shea to ustawienie którego się boję. Boję się, że tprzez to ustawienie moemy stracić bramkę. Ja wystawiłbym: Bardsley, Pique, Brown, Silvestre - o ile Brwon będzie w stanie zagrać, a sir Alex da szansę pokazania się młodemu Hiszpanowi.
No cóż wygląda na to, że mój ulubieniec Fletcher będzie musiał zagrać
Mam również cichą nadzieję, że sir Alex Ferguson da szanśe Rossiemu. W końcu niech chłopak pokaże co potrafi.
Mam mieszane uczucia co do potyczki z Lille, w związku z wielkimi osłabieniami naszego zespołu. Do boju Diabły!!