Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 01 lis 2005, 19:26

radekutd pisze:Jutro w pojedynku Lille - Manchester United, kapitanem Czerwonych Diabłów będzie Ruud van Nistelrooy. Myślę, że można wnioskować, iż Rio Ferdinand zasiądzie na ławce rezerwowych. Czyżby szykowały się spore roszady w składzie :?: Sądzę, że być może zagramy taktyką 4-4-2.

Do jutrzejszego spotkania, które będziemy mogli obejrzeć na TVP :twisted: Czerwone Diabły przystąpią bez kontuzjowanych: Garry'ego Neville'a, Gabriela Heinze, Roya Keane'a, Ole Gunnara Solkjaera, Quintona Fortune'a :roll: i stojącego pod znakiem zapytania występu Luisa Saha. Za czerwoną kartke z ostatniego spotkania Champions League pauzować będzie Paul Scholes. Cieszy natomiast powrót po zawieszeniu za czerwoną kartkę w spotkaniu z Villareal, młodej gwiazdy United - Wayne'a Rooneya.
Zaskoczyło mnie pasowanie Ruuda kapitanem Czerwonych Diabłów w jutrzejszym spotkaniu z Lille. Choć na pewno Holender zasłużył sobie.

Co do rzekomego posadzenia na ławce Rio Ferdinanda, to nie sądzę, iż Fergie mógłby być do tego zdlony. amy problemy w obronie. Wrócił Brown, ale czy to nie za wcześnie by zagrał na pełnych obrotach? A wygrać musimy niewątpliwie. Bardsley, Brown, Silvestre, O'Shea to ustawienie którego się boję. Boję się, że tprzez to ustawienie moemy stracić bramkę. Ja wystawiłbym: Bardsley, Pique, Brown, Silvestre - o ile Brwon będzie w stanie zagrać, a sir Alex da szansę pokazania się młodemu Hiszpanowi.

No cóż wygląda na to, że mój ulubieniec Fletcher będzie musiał zagrać :D Cristiano, Fletcher, Smith, Park - tak prawdopodobnie będzie wyglądała linia pomocy (jeśli zagramy systemem 4-4-2). No chyba, że Queiroz wjdzie z pomysłem na wystawienie Richardsona na lewej flance, a przesunięciu parka do środka.

Mam również cichą nadzieję, że sir Alex Ferguson da szanśe Rossiemu. W końcu niech chłopak pokaże co potrafi.
Mam mieszane uczucia co do potyczki z Lille, w związku z wielkimi osłabieniami naszego zespołu. Do boju Diabły!! :twisted:

Wróć do „Anglia”