Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: DeViL DaM » 02 lis 2005, 18:08

romantyk pisze:Ruud niwatpliwie zasluzyl na zalozenie opaski kapitana. w tym sezonie jest to chyba jeden z najlepszych graczy MU.
chyba wolalbym juz Smitha ;) aczkolwiek jak bedzie Ruud to nie bede mialnic przeciwko :)
na dzisiejszy mecz obrona wedlugmnie wygladac nastepujaco, Bardsley, Brown, Silvestre, O'Shea...... to jest wedlug mnie dosyc dobra perspektywa na obecna sytuacje kadrowa i obecna forme zwlaszcza jednego pana, tyczy sie to Rio.... w Pomocy chcialbym zobaczyc nalewej flance Parka ana prawej Ronaldo, asrodek moze byc Smith i Fletch, no a atak to tylko jedna mozliwosc Roo i R.v.N. ;)

a widzieliscie moze ta wyowiedz Keano dla MU TV? :lol: on ma Downa lekkiego, trochu przegial palke, myslize pozjadal wszystkie rozumy :D nie zdziwilbymsie gdyby jescze ochrzanil w cztery oczy Fergusona :lol: luzuje mnie juz Keano, on robi cyrk....

mam prosbe do modow ;) cos mi sie pokickalo i jakims cudem dalem dwa te same posty na raz podsoba :/ a prosbawyglada nastepujaco, moglibysce usunac tego drugiekgo posta kochani moderatorzy ? ;* z gory dziekuje ;* ;)
Ostatnio zmieniony 02 lis 2005, 18:11 przez DeViL DaM, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”