Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post autor: John Travolta » 02 lis 2005, 19:38

Widziałeś kiedyś w akcji Mascherano??Mam wątpliwości.
Nie wiem tylko czy Argentyńczyk poradziłby sobie na Wyspach(można przytoczyć przykład Verona).
Jako priorytet trzeba postawić sobie transfer Ballacka.To w chwili obecnej piłkarz,którego naprawdę potrzeba w MU.Zgodzę się,że Smith sprawdza się jako defensywny pomocnik,ale wątpie,aby potrafił przejąć na siebie ciężar gry. Potrzeba teraz lidera drużyny,piłkarza przez którego przechodziłyby akcje pozycyjne.Najlepszym kandydatem jest Ballack.Mam nadzieję,że uda się go ściągnąć, bo przecież Niemiec sam wyraził chęć gry w naszej drużynie
Widzialem mniej niz Diarre, co prawda niewystarczajaco, choc nie sadze abys widzial jakies cale mecze Corintians a ze skrotow o takim zawodniku nic nie mozna wywnioskowac.Diarre za to widzialem wiele razy na C+.
Diarra jak dla mnie jest teraz najlepszym DMF na swiecie, to jest taki klon Makelele tylko ze troche lepszy bo lepiej rozgrywa pilke i ma lepsza budowe ciala, a w destrukcji niczym mu nie ustepuje.
Po za tym jest znacznie bardziej doswiadczony niz Masherano, i grał juz w Europie.Wiec na dzis dzien jest conajmniej klase lepszy( z tymi dwiema to troche przesadzielem).
a widzieliscie moze ta wyowiedz Keano dla MU TV? on ma Downa lekkiego, trochu przegial palke, myslize pozjadal wszystkie rozumy nie zdziwilbymsie gdyby jescze ochrzanil w cztery oczy Fergusona luzuje mnie juz Keano, on robi cyrk....
Nic a nic nie przesadzil.W koncu ktos powiedzial głosno prawde a nie owija w bawełne.Alexowi tez to powienien powiedziec w cztery oczy.
Jak ja załuje ze nie sprzedalismy w wakacje Rio(tak tego chcialem, real by go chętnie łykną, ale nie bo przeciez to jest "ostoaj" naszej dyfensywy) dostał swoje 120 tys i ma wszystko gdzies, gra jak ostani patałach.

Moze Keano nie wziął pod uwage ze O'Shea i Smith jest tylko rezerwowym, ale krytyka Fletchera jak najbardziej odpowiednia.Chłopak ma przebłyski formy i trener powienien je widziec na trenigach i wtedy go wystawiac, a tak dzieki "ogromnej" konkurecnji w srodku pola Fletcher gra zawsze bo tam nie kto inny grac.Paranoja.

Wróć do „Anglia”