-------------------------------------------------------------------
Grande Barca
Cóż można ciekawego napisać. Szkoda, że w drugiej połowie tylko jedna bramka, ale doskonale rozumiem, że nie chcieli forsować tempa bo i po co. Dziwi mnie Rijkaard który nie daje odpocząć kluczowym zawodnikom. Eto'o i Ronaldinho powinni wcześniej opuścić boisko, ale mniejsza o to. Wspaniała gra całego zespołu. Szkoda, że Ronaldinho nie trafił nic. Głównie przez to nie padły kolejne bramki IMHO. Dokładniej chodzi mi o to, że później Ronaldinho szukał własnego gola i zdarzało mu się nie podać w dobrej sytuacji. Eto'o 3 piękne bramki. Szczególnie ostatnia to kwintesencja jego gry w dzisiejszym meczu. Oczywiście zmarnował też dwie setki, ale kogo to dziś obchodzi. Leo Messi - kapitalne zawody. Muszę sprawdzić ile asyst i kluczowych podań miał bo w tej chwili piszę na gorąco, ale bez wątpienia był ojcem sukcesu w dzisiejszym meczu. Świetnie też Xavi i Iniesta. Bezbłędnie obrona. VV popełnił kilka głupich błędów, ale od czego mamy Puyola. Co ciekawe Carles ewidentnie chciał dziś strzelić gola intensywnie działając na połowie przeciwnika a nawet w jego polu karnym. Oleguer też bardzo dobrze. Gio to samo chociaż czasem mnie denerwował nieudanymi podaniami.
Co tu dużo pisać. Dziękujemy i czekamy na Gran Derby.
Grande Barca