---> Rap <---

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post autor: Bienias » 02 lis 2005, 23:10

cloner pisze:PiH - to hip-hop dla marginesu, ludzi niezbyt wyksztalconych, po jego tekstach mozna wywnioskowac, ze sam nie jest zbyt wyksztalcony, inteligentny, itp.
Z tego co wiem Pih skonczyl prawo wiec na chwile obecna posiada wyzsze wyksztalcenie w przeciwienstwie do jego konkurenta Pe.
Jego hip hop nie jest dla ludzi z marginesu a przykladem tego moge byc Ja :wink:

cloner pisze: Pan Duze Pe/Grande Pe (rozne ma pseuda, zalezy gdzie wystepuje)
to muzyka dla inteligentnych ludzi, on sam do nich nalezy, preferuje kulturalne, wyszukane slownictwo,
ta bardzo wysublimowane slownictwo a moze podasz jakis przyklad??
cloner pisze: niszczy ludzi na free
Ostatnio sam zostal zniszczony przez zioma Piha- Pogo
Przypomne tylko ze wbw juz dawno powinien przegrac ale niestety glos publicznosci nie byl brany pod uwage. Wspomne jescze ze najlepsi w stylu wolnym nie biora udzialu w tych zawodach.
cloner pisze: nie wiem skad ten PiH sie urwal, czy w jakis grupach wystepuje, ale wiem, ze Grande Pe to elita polskiego ragga/dancehall :)
Pih jest bardzo znanym i cenionym raperem ktory nie wyskoczyl z nikad. Wspolpracowal z najlepszymi djami w kraju, a przedewszystkim jest czesto zapraszany na rozne plyty chocby z wspomnianym w beefie Mesem.
Jestem tylko ciekaw czy podobnie jak Markus nie znasz pojec takich jak chocby V kolumna, masoni, jarmulka, mimikra, albo juz trudniejsze skazani, palak
jezeli nie odpowiesz w ciagu 24 minut uznam ze nie masz pojecia o czym piszesz
Oczywiscie jest to nawiazanie do Pe ktory min tym tekstem sie zblaznil
:lol:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”