matt_ - tutaj powielam typ sprzed roku, do bardzo aktywnego forumingu dorzucam organizację typera skoków narciarskich, gdzie mogę docenić swojego ulubionego kanadyjskiego skoczka. Ponadto ciężko mattowi coś zarzucić, bezkonfliktowy, z kulturą wypowiedzi, piszący bardzo często. No idealny MVP.
Diamen - o mojej sympatii do Interu już nieraz pisałem, Diamena bardzo lubię czytać, warto go wyróżnić w końcu w tej najbardziej prestiżowej kategorii, gdzie rok temu się nie załapał.
Na ostatnim miejscu piotrcies, napiszę to samo co rok temu. Nie sposób nie doceniać jego aktywności w życie forum i ilości postów, które napisze w ciągu roku. Choć jak to śpiewała Urszula, rysą na szkle jest tu temat "Friendsów", który na szczęście ostatnio stoi niepodbijany. Rzuć ten serial Piotrze to za rok dam Cię na drugie miejsce!
2. Debiut roku (Rookie Challenge )
W debiucie roku czasami zdarzy się kogoś pominąć, tytuł MVP jest wręczyć IMO łatwiej. Nie czytam wszystkich tematów dokładnie i nieraz posty w niektórych niestety pomijam. Tak zagłosuję na tych, którzy najbardziej rzucili mi się w oczy.
Na pierwszym miejscu 19B10, jest go dużo na forum za co największy plus. Polska piłka to nie moja bajka, ale szanuję za pasję.
losiu03 - zawsze to więcej twarzy piszących w segmencie piłki interesującym mnie bardziej niż polski, a i do tematu MU czasami zajrzę to posty losia widzą bardzo często.
Frank van Gullit - tutaj z Frankiem jest ten problem, że pisze niewiele, ale to jeden z tych użytkowników dość wąskiej grupy, który wiedzę ma bardzo dużą i jak już tego posta napisze to aż przyjemnie się go czyta. Pisz częściej!
Dodatkowo Vol'jin za dużo postów w temacie o rapie.
3. Najsłabsze ogniwo forum
W tym roku nie nominuję nikogo.
4. Największy piłkarski znawca
Doktor Jacek - nie wypada nie umieścić go na pierwszej pozycji, wyszedł poza twitterową społeczność i pozostaje w tej kwestii życzyć mu powodzenia by mógł żyć z tego co tak bardzo lubi. Powodzenia Jacku, może będziesz miał kiedyś okazję ściągnąć jakiegoś Ryśka Nowaka do rezerw Realu.
Cement - za Las Palmas, za ligę hiszpańską przede wszystkim. Za to największy plus, bo zawsze przyjemnością jest przeczytać opis meczu, którego nie mogłem oglądać. W czasach wszechobecnej premierligowej propagandy każdy sympatyk jedynej słusznej siły na piłkarskiej mapie Europy jest cenny.
moody - bo nikt inny tak celnie nie wypunktuje fanbojów Ronaldo jak on. Poza tym gdy moody pisze taki post jest to bardziej naturalne niż ode mnie.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
Napiszę tak, poznałbym chętnie kogokolwiek kto ma cokolwiek do powiedzenia na temat piłki. Może mam pecha, ale na placach jednej ręki policzę wśród znajomych osoby, które zamiast o samochodach wolą pogadać o piłce.
6. Największy dowcipniś
Chlopaczek - jak widzę jego posta to wiem czego się po nim spodziewać, potrafi wywołać banana na twarzy.
chory kij vel sickstick - opowieści z jego miejsca pracy to jest czyste złoto. "policjant po cywilu, stary wąsacz" - pamiętamy
Na trzeciej pozycji wszyscy, którzy wrzucają coś do Zwały.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
Tradycyjnie blackmore, bardzo brakuje jego postów. Fajnie mogliby się uzupełniać z mattem. filedy i Morrow dalej.
8. Największy dziwak
hcyferki, znany jako Fryderyk Szopen, Drewniany Sracz i x innych nicków
9. Najlepszy mod
Gdy modzi nie podpisują się pod ostrzeżeniami ciężko ocenić pracę.
10. Najlepszy avatar
Lubię wiele tutejszych avatarów, ale jeden jest poza skalą. Karolak sicksticka bije wszystkich na głowę. Dalej Kluchman oraz Galliani Chlopaczka, aj brakuje mi czasów rządów tego pana w Milanie i narzekania czerwono-czarnej części Mediolanu na jego osobę.
11. Wydarzenie roku na forum
Jacek robi karierę
Przygody ozoba, Momblano, Guardiola, odkrywanie nowych emotek
Czubatolution, rewolucja techniczna na forum.
12. Kto poczynił największy postęp
League, o wiele przyjemniej się go czyta niż rok temu. Oby tak dalej.
Tandem Piotra i Delpiero, którzy przyczynili się do upadku tematu "Friendsów", dziękuje chłopaki.
13. Najbardziej pomocny użytkownik
czubatka, bez dwóch zdań. Pomoże, ogarnia forum. Wielki szacunek.
14. Najfajniejszy użytkownik
Na pierwszym miejscu NoName1989 za podzielanie fascynacji najlepszym składem w Polsce - PRO8L3Mem.
Dalej matt_, na trzeciej pozycji sickstick.