Prawda życiowa jest na pewno dużo bardziej wartościowa niż Twoje posty jak do tej pory.makis pisze:" nie tykaj gowna bo smierdzi" - to jest za to bardzo dojrzaly komentarz
Lubimy się pośmiać z niektórych wypowiedzi 'kibiców' Realu. Tylko po to tam zaglądamy.makis pisze:W ogole zastanawiajace jest ze tak wielu fanow Barcy odwiedza forum o Realu Madryt, macie jednak ciagle jakis kompleks
Trzymam Cie za słowo, że przy najbliższej okazji dojdzie do takowej dyskusji. Póki co zarzuciłeś mi brak argumentów, ale ciekawe na co miałem niby odpowiadać?makis pisze:Chcesz dyskutowac Niggaz? Nie ma sprawy, ale dyskutowac na poziomie,
Realu epitetami chyba nie obrzucam. Jeśli się mylę to zapodaj jakiś cytat. A atak na Twoją osobę był spowodowany tym, że zamiast edytować swój post i poprawić pisownię zarzucasz mi brak argumentów. Nie tędy droga.makis pisze:a nie obrzucac mnie albo druzyne ktorej kibicuje epitetami.
Jestem sobą i to ja decyduję z kim będę dyskutować a z kim nie. Dyskusja z 'żenującym nabijaczem' to raczej strata czasy, ale mogę dać Ci szanse w tym sensie, że być może stać Cie na przyzwoitą dyskusję a negatywna ranga nie jest w pełni zasłużona.makis pisze:I kim Ty jestes w ogole zeby komukolwiek dawac szanse?