F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: kulekfcb » 03 lis 2005, 18:15

bagg pisze:Nikt chyba nie wspomniał o Inieście. Chłopak miał praę świetny zagrań. Pozatym w 1. bramce to on świetnie podał. Miał chyba też udział przy 2

W drugiej też miał asyste. W końcu pięknie wrzucił na Eto'o

Co do meczu:
Jak powiedział Mati Borek, grecka tragedia. Świetny mecz Dumy Katalonii. Coraz bardziej zaskakuje mnie Oleguer, ponieważ już któryś mecz z rzędu gra bardzo dobrze. Eto'o 3 bramka bardzo podobna do tej jaką strzelił w meczu towarzyskim z Ajaxem. Bardzo dobra gra Messi'ego. Grał szybko dynamicznie. Iniesta też zasługuję na pochwałę. Z reszta jak każdy zawodnik Barcy we wczorajszym meczu. Jedynie troche może martwić głupi bład Valdesa. Ronaldinho, pod koniec zbyt egoistycznie, ale to nie ważne. Coż taką Barcę chciałbym oglądać w każdym meczu, ponieważ wiem, że w takiej formie jakiej są teraz potrafią zniszczyć każdego.

Podobało mi się to jak w Studiu Polsatu śmieli się, że ten mecz trzeba nagrać na DVD bo VHS już wyszło z mody, i wysłać J. Engelowi na Cypr. :D Wogóle panowała tam bardzo dobra atmosfera, a wszystko kwitował Kowalczyk, który jest wielkim fanem Barcy.

Wróć do „Hiszpania”