Leeds United

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1509
Kibicuję: Inter Mediolan

Leeds United

Post autor: coco » 29 gru 2019, 18:46

właśnie miałem pisać relację, ale po co mam psuć ten post, plując w ryj temu szmaciarzowi na bramce. Przysięgam, jeśli Leeds awansuje a on zostanie 1 bramkarzem to oni spadną z ligi. Nie da się zawsze wygrywać meczy jeśli taki parodysta stoi na bramce, ja rozumiem że gra nogami przede wszystkim u Bielsy, ale trzeba mieć litość nad fanami, Casilla to jest najtragiczniejszy bramkarz jakiego widziałem, można popełnić błąd, można mieć gorszy dzień, ale nie coś takiego co odwala Hiszpan.

Leeds zagrało z animuszem, cały czas grając do przodu, jednak to nie napastnicy czy pomocnicy byli bohaterami tego wieczoru, a Luke Ayling, kapitalny występ tego zawodnika, szturmował raz po praz obronę Birmingham, miał udział przy 3 bramkach i sam jedną strzelił. Wielkie pokłony dla tego pokracznego :wink: pana.

Już za 3 dni mega hit w Championship, WBA kontra Leeds o prymat w lidze. Paradoksalnie Leeds dużo lepiej prezentuje się na wyjazdach, więc to nie będzie łatwy mecz dla Bilicia i jego ekipy, którzy dzisiaj przegrali u siebie z ekipą Middlesbrough, która to odniosła pierwsze wyjazdowe zwycięstwo w tym sezonie. Myślę że warto nadmienić że trenerem tej ekipy jest Jonathan Woodgate, którego kibicom Leeds przedstawiać nie trzeba :wink:

Wróć do „Anglia”