Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: adekk » 03 lis 2005, 22:51

Manu w kryzysie??-nikogo to chyba nie dziwi..ale warto się zastanowić nad przyczynami tegoż kryzysu..większość wskaże na trenera, bo na niego najłatwiej..ja też niestety jestem tego zdania..mówię niestety, bo darzę go wielkim szacunkiem za to, czego dokonał przez ostatnie kilkanaście lat..ale era Fergiego już się skończyła...oczywiście za wczorajszą porażkę nie mozna winić tylko i wyłącznie trenera...takiego Manu nie widziałem już dawno, dawno...marzyłem, żeby go nigdy w takiej formie nie widzieć..nie było jakiegoś playmakera, który wziąłby na siebie ciężar gry ....czy któs tu kiedyś wspominał, że Ballack nie jest potrzebny Manu??? :? jest akurat tym człowiekiem, którego na Old Traford przyjęliby z otwartymi rękoma...oczywiście pamiętam, że Manu nie jest obecnie drużyną tylko jednym wielkim szpitalem polowym.. :lol: ale jeden z najbogatszych teamów na tym globie powinnien mieć szerszą ławkę rezerwowych...wiem, że jest to sytuacja wyjątkowa, ale wielkość klubu poznaje się też przez takie sytuacje..
Pozdrawiam..

Wróć do „Anglia”